Ολυμπιακή πέτρα

Ολυμπιακή πέτρα

Μετά την επίθεση με πέτρες στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του ΠΑΟ στο ΣΕΦ, αποφασίστηκε η αναβολή του πρώτου τελικού. Άγνωστο πότε θα διεξαχθεί - υποθέτουμε όταν επισκευαστεί το πούλμαν.

Όπως πολύ σωστά είπε στην ομιλία του κατά την τελετή στο Καλλιμάρμαρο ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, η Ολυμπιακή φλόγα αποτελεί ένα κομμάτι της Ελλάδας μας. Το άλλο είναι η Ολυμπιακή πέτρα.

Κάτι πρέπει να γίνει με την παραλιακή στο ύψος του ΣΕΦ και του Καραϊσκάκη. Όποια πέτρα και να σηκώσεις, πούλμαν του ΠΑΟ θα βρεις από κάτω.

Eυτυχώς που οι πέτρες βρήκαν στόχο. Για σκεφτείτε να είχαν περάσει ΣΥΡΙΖΑ από το πούλμαν, τι θα έλεγε τώρα ο ΣΚΑΪ.

Θα συνειδητοποιήσουν άραγε οι ανεγκέφαλοι που πέταξαν τις πέτρες στο πούλμαν του ΠΑΟ ότι έκαναν ζημιά όχι μόνο στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά και στο ίδιο το πούλμαν;

Με δεδομένο ότι οι εικόνες του σπασμένου πούλμαν θα κάνουν το γύρο της Ευρώπης δυσφημώντας την Ελλάδα, μόνη ελπίδα για την αντιστροφή του κλίματος είναι το ταξίδι του Τσίπρα την ερχόμενη εβδομάδα σε Παρίσι και Βερολίνο.

Προκάλεσε όντως πολλές αντιδράσεις η απόφαση του Σάντος να συμπεριλάβει στην προεπιλογή του Euro τους Χαλκιά-Τζόρβα αντί των Καρνέζη-Χιώτη. Τελικά όμως την πλήρωσαν Σμιθ-Περπέρογλου.

Μετά την ενδελεχή οφθαλμολογική εξέταση στην οποία υποβλήθηκαν στο νοσοκομείο, οι τραυματίες Σμιθ και Περπέρογλου έφυγαν για τα σπίτια τους. Αντί άλλης θεραπείας οι οφθαλμίατροι τους συνέστησαν να έχουν τα μάτια τους 14.

Στην πολιτική αστάθεια απέδωσε την απροθυμία των επιχειρηματιών να επενδύσουν στην ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαϊδης κατά τη συνάντησή του με τον Ανδρέα Δημητρέλο. Του αποκάλυψε μάλιστα ότι δεν μπαίνει κανείς αν δεν μπει κι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αντιδρώντας στον αποκλεισμό του από την προεπιλογή του Σάντος για το Euro ο Διονύσης Χιώτης δήλωσε μέσω Facebook ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει αξιοκρατία. Ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και θα δεις.

Αν αναρωτιέστε γιατί άναψε ο Πύρρος Δήμας τον Ολυμπιακό βωμό του Καλλιμάρμαρου, ήθελαν οπωσδήποτε ένα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Σύντομα δεν θα υπάρχουν.

Με πανό που σήκωσαν στον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου οι οπαδοί της Ομόνοιας, καλούσαν την Κατερίνα Στικούδη να αφήσει το τραγούδι και να το γυρίσει στο πορνό. Πόσο χυδαίοι είναι - απαγορεύεται δηλαδή να τα συνδυάσει και τα δυο;

News 24/7

24MEDIA NETWORK