Οπαδικό θέμα και όχι εμφύλιος τα πανό στο ΣΕΦ

Για ποιο λόγο υπήρξε ένταση με τα πανό στο ΣΕΦ; Για ποιο λόγο ανεβοκατέβηκαν; Ο Σπυριάρης έχει την εξήγηση...

Οπαδικό θέμα και όχι εμφύλιος τα πανό στο ΣΕΦ

Η ιστορία με τα πανό στο ΣΕΦ δεν είχε συνέχεια, άλλωστε στο ματς με τα Τρίκαλα ήταν στη θέση τους κανονικά τα τρία πανό για τους Αγγελόπουλους, τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη. Ομως δεν ήταν λίγοι που πίστεψαν ή και φοβήθηκαν ότι πίσω από την συγκεκριμένη υπόθεση κρύβεται "εμφύλιος" ή υπάρχει πρόβλημα για τον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Βέβαια δεν είναι φυσιολογικό εν ώρα αγώνα EuroLeague να υπάρχει ένταση στις εξέδρες και να ανεβοκατεβαίνουν πανό. Και εύκολα πολλοί αναρωτήθηκαν στο ΣΕΦ για ποιο λόγο συμβαίνουν όλα αυτά.

Το θέμα δεν έχει να κάνει με κανένα εμφύλιο ή κόντρα, είναι καθαρά οπαδικό ζήτημα και έχει να κάνει με το πώς αντιλαμβάνονται οι οργανωμένοι την ύπαρξη των πανό.

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, λοιπόν, η ομάδα είναι πάνω απ' όλα και το κυριότερο τα πανό είναι ως επί το πλείστον υπόθεση των οργανωμένων. Χρόνια τώρα στο μπάσκετ υπάρχουν αναφορές στους Αγγελόπουλους, τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη, αλλά θεωρήθηκε πως η κατάσταση ξεφεύγει, από τη στιγμή που τα πανό αυξάνονται και πληθύνονται και έχουν να κάνουν κυρίως με πρόσωπα.

Η κατάσταση όμως ξέφυγε όταν κατέβηκε προς στιγμήν και το πανό που αφορούσε τους Αγγελόπουλους κι εκεί προέκυψε η ένταση, που κράτησε για περίπου 10 λεπτά. Εν τέλει δόθηκαν οι εξηγήσεις και στην πορεία του αγώνα όλα τα πανό επέστρεψαν στις θέσεις. Και ήταν κανονικά στο πάνω διάζωμα του ΣΕΦ και στο ματς με τα Τρίκαλα...

Πολύ κακό για το τίποτα με άλλα λόγια, που είχε να κάνει με την οπαδική αντίληψη επί του θέματος και δεν έκρυβε... εμφύλια διαμάχη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK