Όπου Γιώργος και πρόστιμο...

Στις τρεις από τις τέσσερις ομάδες που έχει κοουτσάρει ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει κάποια στιγμή επιβληθεί πρόστιμο κατά τη διάρκεια της θητείας του. Το λες και γκαντεμιά, αν μην τι άλλο.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ×ÉÌÊÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - KHIMKI / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
Μπαρτζώκας Χίμκι EUROKINISSI

Το 'χει η μοίρα φαίνεται του Γιώργου Μπαρτζώκα να βρίσκεται άμεσα ή έμμεσα σε ομάδες που κάποια στιγμή στη σεζόν χάνουν και επιβάλλεται από τη διοίκηση της πρόστιμο.

Δεν είναι τυχαίο ότι στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες ομάδες του τα τελευταία 3,5 χρόνια έχουν επιβληθεί πρόστιμα σε παίκτες (και προπονητές) με τελευταίο φυσικά αυτό στη Χίμκι Μόσχας με αφορμή τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων. Με τη διοίκηση να "κόβει" το 50% του μηνιαίου μισθού παικτών και προπονητών.

Η αρχή έστω και έμμεσα είχε γίνει στις 13 Οκτωβρίου 2014 στον Ολυμπιακό. Τέσσερις μέρες πριν ο Ολυμπιακός είχε αποκλειστεί στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, μετά τα μεσάνυχτα έγιναν τα γνωστά γεγονότα στο πάρκινγκ του ΣΕΦ, την επομένη ο Μπαρτζώκας παραιτήθηκε με τη διοίκηση των ερυθρόλευκων να επιβάλει πρόστιμο 50% του μηνιαίου μισθού στους παίκτες προς γνώση και συμμόρφωση.

Πέρυσι, όταν ο Coach B βρισκόταν στη Μπαρτσελόνα το σκηνικό επαναλήφθηκε. Ήταν 10 Φεβρουαρίου 2017 όταν οι συνεχόμενες ήττες και κακές εμφανίσεις των "μπλαουγκράνα" είχαν ξεσηκώσει τους φιλάθλους της και σε μία προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ σε κάθε παίκτη και προπονητή της "Μπάρτσα".

Δημοσιεύματα στη Βαρκελώνη έκαναν λόγο για εισήγηση του ίδιου του Μπαρτζώκα για πρόστιμο κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη.

Γ.Ψ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK