Όταν Γιάννης και Θανάσης μοιράζονταν ένα ζευγάρι παπούτσια

Από τον Φιλαθλητικό στου Ζωγράφου και το ένα ζευγάρι παπούτσια που μοιράζονταν δυο παιδιά, μέχρι το συμβόλαιο των 100.000.000 δολαρίων υπάρχει μία μεγάλη διαδρομή. Αυτή εκμυστηρεύθηκαν Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο στην εκπομπή "60 minutes" (VIDEO).

Όταν Γιάννης και Θανάσης μοιράζονταν ένα ζευγάρι παπούτσια
antetokounmpo giannis thanasis

Η ζωή φτιάχνει τα καλύτερα σενάρια για ταινίες λένε πολλοί και στην περίπτωση της οικογένειας Αντετοκούνμπο ταιριάζει γάντι. Φτωχοί μετανάστες από την Νιγηρία οι γονείς των Γιάννη και Θανάση, ήρθαν στην Ελλάδα, δούλεψαν και είχαν την τύχη να δουν τα παιδιά τους να πετυχαίνουν.

Η διαδρομή όμως ήταν γεμάτη δυσκολίες, αναμνήσεις καλές και κακές και άγνωστες ιστορίες που έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα δυο αδέρφια, μιλώντας στην εκπομπή "60 minutes".

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν δίστασε να πει πως ξεκίνησε, πουλώντας CD και ρολόγια, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ήταν καλός στη δουλειά του!

" Πουλούσα γυαλιά, ρολόγια, CD και DVD. Ήμουν ο καλύτερος πωλητής. Το μυστικό μου ήταν ότι δεν τα παρατούσα. Θα συνέχιζαν να κάνω ερωτήσεις μέχρι να πουλήσω, ενώ ήμουν και χαριτωμένος επειδή ήμουν νεαρός.

Ναι, είμαι ακόμα τόσο επίμονος. Θα κάνω κάτι συνέχεια μέχρι να τα καταφέρω", απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου ο Γιάννης τονίζοντας πως έβγαζε 25 με 30 ευρώ την ημέρα, ενώ τώρα βγάζει 25.000.000 δολάρια το χρόνο ΜΟΝΟ από τους Μπακς!

ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Η συγκλονιστική αποκάλυψη όμως ήρθε αργότερα από τον αδερφό του και παίκτη του Παναθηναϊκού, Θανάση. Την εποχή που οι δυο τους αγωνίζονταν στον Φιλαθλητικό και έφτασαν να μοιράζονται ένα ζευγάρι παπούτσια.

" Σε ένα παιχνίδι παίξαμε με το ίδιο ζευγάρι παπούτσια. Έβγαινε ο ένας, έμπαινε ο άλλος και αλλάζαμε παπούτσια στο μεσοδιάστημα για να μπορέσουμε να παίξουμε", εξομολογήθηκε ο φόργουορντ των "πράσινων", με το ρεπορτάζ να λέει πως στόχος, τότε, ήταν τα 500 ευρώ το μήνα.

Στη συνέχεια μίλησε και ο, τότε, μάνατζερ του Γιάννη, Άλεξ Σαράτσης, που με λίγες κουβέντες έδειξε την αλλαγή στη ζωή του Γιάννη μέσα σε τέσσερα χρόνια. Συγκεκριμένα την περίοδο που ο Γιάννης "πέταξε" για τις ΗΠΑ με σκοπό να παραστεί στα ντραφτ.

" Στο αεροπλάνο τον ρώτησα τι χρώμα ήταν το κουστούμι του και μου απάντησε ότι δεν ήξερε ότι χρειαζόταν να πάρει κουστούμι, οπότε πήγαμε να αγοράσουμε ένα".

Εσείς μπορείτε να δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK