Όταν η Μπαρτσελόνα γλίτωσε από τον Παναθηναϊκό (VIDEO)

Στις 9 Απριλίου 2002, ο Παναθηναϊκός καλείτο να γράψει ιστορία στο "Καμπ Νου" κόντρα στην Μπαρτσελόνα, στον αγώνα ρεβάνς του υπέρ του 1-0 στη Λεωφόρο, για την προημιτελική φάση του Champions League.

Όταν η Μπαρτσελόνα γλίτωσε από τον Παναθηναϊκό (VIDEO)

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τους ποδοσφαιριστές της καταλανικής ομάδας να πανηγυρίζουν την πρόκριση μετά τη νίκη τους με 3-1, όμως ό,τι είχε προηγηθεί τα προηγούμενα 90 και κάτι λεπτά, έκανε τον Παναθηναϊκό να φαντάζει... γίγαντας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Κωνσταντίνου είχε δώσει προβάδισμα στους πράσινους στο 8ο λεπτό, με την Μπαρτσελόνα να αντιδρά στη συνέχεια και να φτάνει στην ανατροπή με δύο γκολ του Λουίς Ενρίκε στο 23' και στο 49'. Το τελικό 3-1 είχε διαμορφώσει ο Σαβιόλα στο 61’. Οι πράσινοι είχαν καταφέρει όμως στο διάστημα μέχρι τη λήξη του αγώνα να κάνουν την ισπανική ομάδα να δεινοπαθήσει προκειμένου να διαφυλάξει το σκορ πρόκρισης, ενώ η χαμένη ευκαιρία του Βλάοβιτς στο 96ο λεπτό, έκανε το Κάμπ Νου να ξεφυσήξει από ανακούφιση.

Στο παιχνίδι αυτό μάλιστα, ήταν μία από τις σπάνιες φορές στα χρονικά που ο κόσμος της Μπαρτσελόνα "σφύριζε" για τη λήξη, βλέποντας τους παίκτες του τριφυλλιού να πιέζουν για δεύτερο γκολ.

Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα: Μπονάνο (84' Ρέινα), Πουγιόλ, ντε Μπουρ, Αμπελάρδο, Κόκο (45' Κλάιφερτ), Τσάβι, Λουΐς Ενρίκε, Κοκού, Ριβάλντο, Όφερμαρς (74' Γκάμπρι), Σαβιόλα.

Παναθηναϊκός: Νικοπολίδης, Σάριτς, Κυργιάκος, Χένρικσεν, Φύσσας, Γκούμας, Μπασινάς, Καραγκούνης (45' Μικάελσεν), Κόλκα (77' Βλάοβιτς), Λυμπερόπουλος (46' Ολισαντέμπε), Κωνσταντίνου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK