Όταν ο Αγγελόπουλος του Survivor αντιμετώπιζε τον Βούζα!

Τον Λάμπρο Χούτο τον γνωρίζουμε όλοι. Πόσοι όμως έχουν ανατρέξει στην ποδοσφαιρική διαδρομή του Γιώργου Αγγελόπουλου, που είναι μέχρι στιγμής το μεγάλο φαβορί για νικητής στο Survivor; To Contra.gr σας παρουσιάζει παίκτες και προπονητές που την σημάδεψαν!

Όταν ο Αγγελόπουλος του Survivor αντιμετώπιζε τον Βούζα!

Tον Λάμπρο Χούτο τον ξέρουμε όλοι. Ακαδημία Παναθηναϊκού, Ρόμα, Ολυμπιακός, Ιντερ, Μαγιόρκα, Ρετζίνα, τέλος σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, δέκα συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών, πολύ περισσότερες στην Εθνική Ελπίδων, όπου είχε ταιριάξει και με τον παιδικό φίλο του, Γιώργο Καραγκούνη, όπως ο Μήτρογλου με τον Νίνη ένα πράγμα, περίπου δέκα χρόνια μετά.

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο όμως, που ως τώρα είναι και το μεγάλο φαβορί για το Survivor; Πόσοι έχουν ανατρέξει στην ποδοσφαιρική διαδρομή του;

Στόπερ ήταν η θέση του και μικρή η θητεία του. Οι περισσότεροι τον θυμούνται με τη φανέλα του Εθνικού Αστέρα, με του οποίου τη φανέλα έπαιξε τρία χρόνια στη Β' Εθνική. Με προπονητή τον νυν τεχνικό διευθυντή του Πανιώνιου, Αντώνη Μανίκα, έχει τις περισσότερες συμμετοχές του, αν και το ντεμπούτο του σε επαγγελματική (τότε) κατηγορία καταγράφεται στο Περιστέρι. Προτελευταία αγωνιστική της σεζόν 2004-2005, Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου 0-3 (με ένα γκολ του Σαϊτιώτη και δύο του Σωκράτη Μπουντούρη), αλλαγή στο 87' ο 23χρονος τότε παίκτης του Survivor, με προπονητή τον Νίκο Κουρμπανά.

Συνεργάστηκε και με τον Σίνισα Γκόγκιτς, τον Μπάμπη Τεννέ, τον Βαγγέλη Χοσάδα, τον Γιώργο Στράντζαλη σε Ρόδο και Καισαριανή. Και αντιμετώπισε ουκ ολίγους προπονητές. Μεταξύ αυτών και τον νυν κόουτς του Ολυμπιακού, Βασίλη Βούζα, όταν καθόταν στον πάγκο του Χαϊδαρίου. Τον νίκησε μια φορά (Εθνικός Αστέρας-Χαϊδάρι 1-0, στις 29/4/2007), ηττήθηκε άλλη μία (Χαϊδάρι-Εθνικός Αστέρας 2-0, 1/6/2008).

Πόσους άλλους προπονητές αντιμετώπισε ο 35χρονος σήμερα Αγγελόπουλος; Αμέτρητους! Μέχρι και τον πρωταθλητή του τελευταίου τίτλου του ΠΑΟΚ, στο πρωτάθλημα του 1986, Βάλτερ Σκότσικ. Ναι, στο τοπικό ντέρμπι Ρόδος-Διαγόρας Ρόδου 4-1, με τον Αυστριακό τεχνικό στον πάγκο του Διαγόρα. Θέλετε να μετρήσετε αντίπαλους προπονητές του Αγγελόπουλου; Παύλος Δερμιτζάκης (Ατσαλένιος, Διαγόρας), Γιώργος Φοιρός (Αγρ. Αστέρας), Στάθης Σταθόπουλος (Παναιτωλικός), Πέτρος Μίχος (Αιολικός), Νίκος Γκουλής (Εθνικός), Σούλης Παπαδόπουλος (Προοδευτική), Δημήτρης Καλαϊζτίδης (Βέροια), Μύρων Σηφάκης (Αιγάλεω), Χόρχε Μπάριος (Ιωνικός), Γιώργος Κωστίκος (Καλαμαριά), Γιώργος Χατζάρας (ΠΑΣ Γιάννινα). Ακόμη και τον νυν τεχνικό του ΠΑΣ, Γιάννη Πετράκη, όταν καθόταν στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης ή τον Αλέκο Αλεξανδρή ως κόουτς της Κέρκυρας.

Αντίπαλος κατά καιρούς με τον Τριχιά και τον Καούνο, τον Ηλία Αναστασάκο και τον Μιχάλη Κλοκίδη, τον Καούνο και τον Ματσέι Μπικόφσκι, με τον Ηλία Σολάκη και τον Δημήτρη Ναλιτζή στα γήπεδα της Β' Εθνικής. Πιο γνωστός συμπαίκτης του; Ο Χρήστος Αραβίδης της ΑΕΚ! Εκεί – εκεί, στην Καισαριανή...

H KAΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ:

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΜΜ.ΓΚΟΛ

2004-05 Ολυμπιακός Βόλου Β' Εθνική 1/0

2005-06 Ρόδος Γ' Εθνική 24/4

2006-07 Εθν. Αστέρας Β' Εθνική 13/1

2007-08 Εθν. Αστέρας Β' Εθνική 20/0

2008-09 Εθν. Αστέρας Β' Εθνική 7/1

2009-10 Ρόδος Β' Εθνική 6/0

Όταν ο Αγγελόπουλος του Survivor αντιμετώπιζε τον Βούζα!

Πηγή: Soccerbase.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK