Παιχνίδι ζωής ή θανάτου με την Κροατία

Ο Κώστας Καϊμακόγλου γράφει στο blog του στο contra.gr από τη Λιθουανία για το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο αλλά και γι' αυτό που έπεται κόντρα στην Κροατία.

Παιχνίδι ζωής ή θανάτου με την Κροατία

Η ομάδα σήμερα αντέδρασε, έδειξε ότι έχει σφυγμό. Νομίζω ότι κόντρα στο Μαυροβούνιο κάναμε αυτό που έπρεπε ενώ αποδείχθηκε περίτρανα αυτό που σημείωσα και το Σάββατο. Το πρόβλημα στο παιχνίδι με τα Σκόπια δεν ήταν η επίθεση, όπως πιστεύουν οι περισσότεροι, αλλά η άμυνα.

Τι εννοώ; Οταν κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου πιέσαμε πολύ στην άμυνα, αποκτήσαμε το δικαίωμα να τρέξουμε καλά το γήπεδο και να πετύχουμε εύκολα καλάθια που μας έδωσαν ψυχολογία. Σε παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε δεν μπορείς να κερδίζεις συνέχεια. Μας ταιριάζει το γρήγορο στιλ ως ομάδα.

Στο ημίχρονο του σημερινού αγώνα ξέραμε τι δεν δούλεψε καλά αν και φάνηκε από την αρχή ότι είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Σφίξαμε λοιπόν την άμυνά μας και εξασφαλίσαμε γρήγορα τη διαφορά.

Επεται, πλέον, το παιχνίδι κόντρα στην Κροατία αύριο το οποίο είναι ζωής και θανάτου αναφορικά με το πλασάρισμά μας στην επόμενη φάση των ομίλων. Αν παίξουμε όπως σήμερα, από την αρχή δυνατά και με πάθος, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Τη μετακίνησή μας στο Βίλνιους την περιμένουμε με ανυπομονησία. Και όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Ολα καλά εδώ στο Αλίτους αλλά το φαγητό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK