Πάμε για νέες νίκες

Ο Κώστας Καϊμακόγλου γράφει στο blog του στο contra.gr για το επικείμενο παιχνίδι με τη Σλοβενία και τις νέες προκλήσεις της Εθνικής ομάδας.

Πάμε για νέες νίκες

Κατ' αρχήν πρέπει να πω ότι οι συνθήκες εδώ στο Βίλνιους είναι σαφώς καλύτερες απ'αυτές που συναντήσαμε στο Αλίτους. Καλύτερο ξενοδοχείο, καλύτερα δωμάτια, καλύτερο φαγητό, ακόμη και το internet είναι καλύτερο.

Ως προς το παιχνίδι με τη Σλοβενία, σας πληροφορώ ότι θα παρουσιαστούμε διαβασμένοι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τα επιθετικά ριμπάουντ των Σλοβένων, αλλά και τα πικ εν ρολ των κοντών τους. Επίσης, θα πρέπει να περιορίσουμε την επιθετική δραστηριότητα του Λόρμπεκ κοντά στο καλάθι.

Σήμερα είδαμε βίντεο από προηγούμενους αγώνες της Σλοβενίας και το προπονητικό τιμ μας ανέλυσε όλα τα σημεία του. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Εχω την εντύπωση ότι το δύσκολο κομμάτι του τουρνουά είναι, πλέον, πίσω για μας. Αυτό που έγινε στον όμιλό μας στο Αλίτους ήταν ψυχοβγαλτικό. Να έχουμε κάνει τρεις νίκες και να πρέπει να περιμένουμε τον αγώνα με την Κροατία για να σιγουρευτούμε. Τέλος πάντων.

Ο στόχος μας πλέον είναι η πρόκριση στην οκτάδα. Θεωρητικά μπορούμε να τα καταφέρουμε ακόμη και με μία νίκη κόντρα στη Γεωργία αλλά εμείς θα πάμε να χτυπήσουμε όλα τα ματς. Το επείγον είναι το παιχνίδι με τη Σλοβενία. Εμείς θα επιχειρήσουμε να αυξήσουμε τα καλά μας διαστήματα και να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο με την Κροατία.

Ψυχολογικά νιώθουμε πολύ καλά και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για τη νίκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK