ΠAOvsΟΣΦΠ: Για μικρούς και μεγάλους

ΠAOvsΟΣΦΠ: Για μικρούς και μεγάλους

Αν νομίζετε πως μόνο στην Ελλάδα ζούμε στο «πυρετό» του ντέρμπι των «αιωνίων», κάνετε λάθος. Βλέπετε η μοίρα το έφερε έτσι, ώστε η μεγάλη κόντρα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού να συμπέσει με αυτήν της Ισπανίας μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Αυτό ακριβώς το γεγονός μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε την… πλάκα μας και να προχωρήσουμε σε μία βαθύτερη και ξεχωριστή σύγκριση των δύο ζευγαριών. Μία σύγκριση που έχει ως κύρια συστατικά το χιούμορ, την καλή διάθεση και τα… όνειρα.

Το μενού

(link:57859)"Αιώνιο" Crash Test(/link)

(link:57855)Παναθηναϊκός @ Μπαρτσελόνα(/link)

(link:57856)Ολυμπιακός @ Ρεάλ Μ.(/link)

El Clasico

(link:57894)Ο judas και το μέλος(/link)

(link:57899)Κάτι μου θυμίζει...(/link)

(link:57895)Στατιστικά ΠΑΟ-ΟΣΦΠ(/link)

(link:57896)Στατιστικά Ρεάλ-Μπάρτσα(/link)

(link:52348)Στιγμιότυπα από ντέρμπι(/link)

(link:57897)Εχει... έξοδο τη Κυριακή(/link)

Γιατί μόνο εκεί θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε τους «πλανητάρχες» των δύο συλλόγων της Ισπανίας με τους δικούς μας, οι οποίοι πάντως –για να μην είμαστε και άδικοι- «φοράνε» τον μανδύα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Κώστας Μπράτσος ρισκάρει με το… κύρος του και κάνει ένα ανεπανάληπτο «crash test» των τεσσάρων ομάδων, αναζητώντας με το… μικροσκόπιο για ομοιότητες. Παράλληλα, αναφέρεται στις «προδοσίες» των Λουίς Φίγκο και Αντώνη Νικοπολίδη.

Από τη πλευρά του, ο Πάνος Κιαπεκάκης, ως άλλος… Ηλίας Ψινάκης (με τη καλή έννοια), αποφάσισε να κάνει ένα ιδιόμορφο… λίφτινγκ σε κάποια από τα πρόσωπα των δύο «αιωνίων» της Ελλάδας, με το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει (συμβουλή: Οσοι δουλεύετε σε γραφείο, μην γελάσετε δυνατά!).

Ο Paparazzi σκέφτεται τις γυναίκες και το… μαρτύριο της μπάλας, οπότε δίνει τις δικές του προτάσεις για το βράδυ της Κυριακής με γνώμονα την… αντιποδοσφαιρική διάθεσή τους.

Τέλος, η συντακτική ομάδα του contra.gr μάζεψε τα στατιστικά στοιχεία των δύο ντέρμπι για τους λάτρεις των αριθμών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK