Περι αντί-Ριβαλντολογίας

Περι αντί-Ριβαλντολογίας

Έχει ενδιαφέρον όλο αυτό το αντί-ολυμπιακό συναίσθημα που επικρατεί όλα αυτά τα χρόνια και μέχρι και σήμερα τα πιο πολλά άρθρα αναγνωστών στο contra.gr κυμαίνονται σε αυτό το κλίμα. Εμένα ως φίλαθλο του Ολυμπιακού και με ικανοποιεί και με χαροποιεί που όχι μόνο ασχολούνται με την ομάδα μου αντί για την δικιά τους αλλά δείχνουν και να ανησυχούν για τις κινήσεις που κάνει στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όσο για τον Rivaldo σίγουρα ήτανε και μια εμπορική μεταγραφή αλλά δεν παύει να είναι ο Rivaldo, δεν παύει να δίνει όχι μόνο χρώμα αλλά αξία και ενδιαφέρον στο μίζερο Ελληνικό πρωτάθλημα. Φυσικά οι μεγάλοι παίκτες δεν κάνουν πάντα την διαφορά και οποιαδήποτε ομάδα χωρίς κανέναν γνωστό παίκτη μπορεί να πάρει ένα πρωτάθλημα, όμως οι μεγάλοι παίκτες κάνουν ένα πρωτάθλημα πιο ελκυστικό και πιο προσιτό για τον κόσμο και σε αυτό το τομέα μόνο ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί τα τελευταία χρόνια.

Όταν ήρθε ο Giovanni ο Σέμος πήγε να του καταστρέψει την καριέρα, μετά ήταν η σειρά του Karembeu να του πετάνε ομπρέλες στην Ξάνθη και να την πηγαίνει στον διαιτητή και να κοντεύει να αποβληθεί κιόλας. Τώρα είναι ο Rivaldo να δούμε τι θα αποκομίσει αυτός από το Ελληνικό πρωτάθλημα. Καταλήγοντας ελπίζω μετά από αυτή την επιτυχία μας στο Euro και την επιλογή του Rivaldo να έρθει στην Ελλάδα, να αποκτήσουμε ένα προσιτό πρωτάθλημα για τα γνωστά ονόματα του εξωτερικού ώστε να έρχονται σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας που κιας μην αποδίδουν τα αναμενόμενα συνεισφέρουν στην διαφήμιση και στο marketing των συλλόγων και σιγά σιγά σε μία δραστική αναβάθμιση.

Γιώργος Αννόπουλος


News 24/7

24MEDIA NETWORK