Περίμεναν τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Η μικρή παρέα οπαδών που ανέμενε καρτερικά την (φυλασσόμενη) αποστολή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και ο διάλογος που έγινε. Ποιοι κατέβηκαν από το λεωφορείο, ποιοι μίλησαν και πόσο κράτησε.

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ολυμπιακός EUROKINISSI

Η επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ δεν είχε... παρεμβολές. Θα ήταν παράδοξο με συνοδεία ενός περιπολικού, δύο μοτοσικλετών, ενός ελικοπτέρου (που πετούσε διακριτικά στον εναέριο χώρο) και δύο... ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ να προκύψει κάποιο απρόοπτο.

Στη φαληρική έδρα των "ερυθρολεύκων" πάντως εμφανίστηκαν περί τα 15 άτομα προκειμένου να συζητήσουν για ό,τι συμβαίνει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στον Πειραιά.

Από τον Ολυμπιακό δεν επιχείρησαν ν' αποφύγουν το συναπάντημα. Κάθε άλλο μάλιστα. Κατέβηκαν όλοι από το λεωφορείο και πήγαν να μιλήσουν με τη μικρή αντιπροσωπεία των οπαδών.

Τι ακριβώς ειπώθηκε δεν είναι γνωστό. Πάντως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι Έλληνες παίκτες (γιατί οι ξένοι κάθονταν παραπίσω, 3-4 μέτρα μακριά, και παρακολουθούσαν χωρίς να παρεμβαίνουν) προσπαθούσαν να εξηγήσουν (φαινόταν από τη γλώσσα του σώματος) την κατάσταση με απολογητική διάθεση.

Η κουβέντα δεν διήρκησε περισσότερα από 10 λεπτά. Οι οπαδοί αποχώρησαν ειρηνικά χωρίς να συμβεί το παραμικρό, αναμένοντας πλέον στροφή 180ο μοιρών από μια ομάδα, η οποία -όπως ανέφερε και ο Σφαιρόπουλος- ήταν πρώτη στην Ευρωλίγκα ως την 5η Ιανουαρίου. Το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε είναι πλέον το ματς της χρονιάς για πολλούς και διάφορους λόγους!

Γ.Ψ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK