Ο Σιόβας φέρνει τρελά λεφτά στον Ολυμπιακό

Πριν ενάμιση χρόνο ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να τον ξεφορτωθεί. Ενάμιση χρόνο αργότερα ο Δημήτρης Σιόβας ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ! Ποιο το κέρδος των ερυθρολεύκων που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 2.500.000€.

Barcelona's Lionel Messi, left, controls the ball next to Leganes' Dimitrios Siovas during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Leganes at the Butarque stadium in Madrid, Saturday, Nov 18, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
siovas messi AP IMAGES

Ένας τραυματισμός, η αργή επάνοδος, ο "περίεργος" Πάουλο Μπέντο και κάποιες παρεξηγήσεις μετέτρεψαν τον Δημήτρη Σιόβα από... hot όνομα στον Ολυμπιακό το 2014 ( με νέο "χρυσό" συμβόλαιο μάλιστα) σε... βαρίδι το 2016.

Οι ερυθρόλευκοι ήθελαν να τον ξεφορτωθούν με κάθε τρόπο το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, όμως ο παίκτης παρέμεινε στο ρόστερ για να δοθεί στη συνέχεια δανεικός τον Γενάρη του 2017 στην Λεγκανές.

Έξι μήνες αργότερα οι Ισπανοί τον απέκτησαν με μεταγραφή για περίπου 3.000.000€, χρήματα λιγότερα από τη οψιόν που είχαν βάλει οι ερυθρόλευκοι ( άνω των 4.000.000€ ).

Αυτή η απόφαση, όπως θα διαβάσετε πιο κάτω, φαίνεται πως θα βγάλει διπλά κερδισμένο τον Ολυμπιακό, αφού όπως αποκάλυψαν το βράδυ της Πέμπτης οι Άγγλοι ο 29χρονος ενδιαφέρει τουλάχιστον δυο συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ!

Το Contra.gr ρώτησε, έμαθε και μπορεί να επιβεβαιώσει πως όντως υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον από Σουόνσι και Γουέστ Μπρομ! Επίσημα όχι ακόμα με πρόταση στην Λεγκανές, αλλά μέσω... βολιδοσκόπησης στους εκπροσώπους του 29χρονου άσου.

ΚΕΡΔΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 5.500.000€

Το θετικό της υπόθεσης για τον Ολυμπιακό είναι πως διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%, οπότε αν πουληθεί ο Σιόβας με τα χρήματα της ρήτρα του ( περίπου 12.000.000€ σύμφωνα με τους Βρετανούς ), τότε θα μπουν στα ταμεία, πέραν των 3.000.000€ το καλοκαίρι, άλλα 2.500.000€!

Ποσό καλοδεχούμενο από την διοίκηση των "ερυθρολεύκων", αφού θα μπορέσει να το διαθέσει για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας τον Γενάρη. Ο Σιόβας καλοβλέπει μία τέτοια κίνηση, αν και περιμένει κάποιες προτάσεις ακόμα από την Μπουντεσλίγκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK