Περπατάτε ποδαράκια μου...

Περπατάτε ποδαράκια μου...

Ο Paparazzi βρέθηκε στην έκθεση «Αθλητισμός-Διατροφή SuperSport Show» στο Ελληνικό και –αφού πρώτα έβγαλε κάλους στα πόδια για να γυρίσει 5-6 φορές τον χώρο- σας παραθέτει το φωτογραφικό υλικό από όσα είδε και ελπίζει να τα είδατε κι εσείς (τι;;; ακόμα δεν έχετε έρθει;;; ακόμα δεν έχετε επισκεφτεί το περίπτερο του contra.gr;;;; Ντροπή!!!)

Αυτό είναι το περίπτερο όπου φιλοξενείται το contra.gr.

Αυτό είναι το περίπτερο όπου φιλοξενείται το contra.gr με όλα τα... χρήσιμα παρελκόμενα. Νερά, χυμοί, τσιγάρα...

Ο Γρηγόρης Χατζηαντωνίου θαυμάζει την δημιουργία του σαν τον Θεό όταν έπλασε τον άνθρωπο.

Ακόμα ένας λόγος για να επισκεφτείτε το περίπτερο του contra.gr. Η γλυκιά Νίκη περιμένει να σας καλοσωρίσει και να σας παρουσιάσει την ιστοσελίδα. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας και να κερδίσετε πλούσια δώρα. Μην τολμήσει κάποιος και παρουσιαστεί ως greek lover με το πατροπαράδοτο ελληνικό καμάκι! Η Νίκη έχει εντολή να σας φέρει το σκαμπό στο κεφάλι!Αφού ο αθλητισμός και η διατροφή είναι επίκαιρα, ορίστε μερικά κόλπα για δίαιτα:

1. Αν κανένας δεν σας βλέπει να τρώτε, τότε αυτό που τρώτε δεν έχει θερμίδες.

2. Αν πίνετε μια διαιτητική σόδα τρώγοντας μια σοκολάτα, τότε αυτά τα δύο αλληλοακυρώνονται.

3. Οταν τρώτε με κάποιον άλλον, οι θερμίδες δεν λογαριάζονται αν και οι δύο τρώτε την ίδια ποσότητα.

4. Τροφές που τρώγονται για ιατρικούς λόγους δεν έχουν θερμίδες. Αυτές περιλαμβάνουν σοκολάτες που δίνουν ενέργεια, brandy, κέικς και παγωτά.

5. Οι πάστες σε κομάτια δεν περιέχουν θερμίδες επειδή το κομάτιασμα αφήνει τις θερμίδες να διαρρεύσουν.

6. Εαν τρώτε φαγητό από το πιάτο ενός άλλου, οι θερμίδες δεν λογαριάζονται.

7. Τα μεζεδάκια που σχετίζονται με τις ταινίες στην τηλεόραση ή το βίντεο έχουν πολύ χαμηλότερη θερμιδική αξία επειδή είναι τμήμα της διασκέδασης και όχι τμήμα της προσωπικής πλήρωσης σε τροφή.

8. Και βέβαια ΥΠΑΡΧΟΥΝ διαιτητικές σοκολάτες και γκοφρέτες εκεί έξω, παρ' ότι οι εταιρίες επιμένουν να μην τις αναφέρουν στις συσκευασίες.Με την υπογραφή...