"Πιάστηκαν στα πράσα" ο ξενύχτης Οικονόμου και η παρέα του

Ο Μάριος Οικονόμου θέλησε να διασκεδάσει σε ντισκοτέκ μαζί με άλλους τρεις παίκτες της Μπολόνια αλλα λογάριαζαν χωρίς τους... οπαδούς!

Bologna's Luca Rossettini, back to camera, celebrates with teammates Mattia Destro, right, and Marios Oikonomou after scoring during a Serie A soccer match between Bologna and Napoli, at the Bologna Dall'Ara stadium, Italy, Sunday, Dec. 6, 2015. (AP Photo/Gianfilippo Oggioni)
Bologna's Luca Rossettini, back to camera, celebrates with teammates Mattia Destro, right, and Marios Oikonomou after scoring during a Serie A soccer match between Bologna and Napoli, at the Bologna Dall'Ara stadium, Italy, Sunday, Dec. 6, 2015. (AP Photo/Gianfilippo Oggioni) AP

Στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή... Σαν να μην έφτανε στη Μπολόνια το γεγονός ότι διέρχεται αγωνιστική κρίση με άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, τώρα η διοίκηση του συλλόγου είναι υποχρεωμένη να διαχειριστεί και ένα πειθαρχικό παράπτωμα με πρωταγωνιστές τέσσερις παίκτες της, το οποίο βγήκε εσχάτως στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψαν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι Μάριος Οικονόμου, Άνταμ Μασίνα, Έρικ Πούλγκαρ και Φεντερίκα Βιβιάνι επισκέφτηκαν την Τετάρτη τοπική ντισκοτέτ και έμειναν εκεί και μετά τις 2 τα μεσάνυχτα, με οπαδούς να αντιλαμβάνονται την παρουσία τους και να κάνουν οργισμένα σχόλια σε διάφορα φόρουμ.

Όπως ήταν λογικό, η... παρασπονδία των τεσσάρων παικτών δεν άφησε ασυγκίνητη τη διοίκηση καθώς επρόκειτο για παραβίαση του εσωτερικού κανονισμού και σύμφωνα με τα όσα έχουν αφήσει να διαρρεύσουν προς τον Τύπο ενδέχεται να τους επιβληθεί πρόστιμο.

Η νυχτερινή έξοδος του ΈλληνΑ αμυντικού και των τριών συμπαικτών του δεν ήρθε βέβαια την παραμονή ενός αγώνα των "ροσομπλού" και η προπόνηση της ερχόμενης ημέρας ήταν προγραμματισμένη για τις 11:30.

Ωστόσο αυτό που "πληρώνουν" πιθανότατα είναι η άσχημη βαθμολογική θέση της ομάδας του Ρομπέρτο Ντοναντόνι, με τους 2 βαθμούς συγκομιδή στα τελευταία 7 ματς να την έχουν ρίξει 16η και να έχουν κάνει τους τιφόζι να "τρελαίνονται".

Photo Credits: AP Photo/Gianfilippo Oggioni

News 24/7

24MEDIA NETWORK