Πήδηξε ο "καπετάνιος" από το καράβι της Νιούελς, στον αέρα ο Σκόκο

Ο προπονητής της Νιούελς, Ντιέγκο Οσέγια, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την θέση του την ώρα που η ομάδα βρίσκεται σε βαθιά κρίση και οι παίκτες δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ.

Πήδηξε ο "καπετάνιος" από το καράβι της Νιούελς, στον αέρα ο Σκόκο

Σε βαθιά κρίση βρίσκεται η Νιούελς, η ομάδα του Νάτσο Σκόκο στην Αργεντινή, καθώς τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος είναι πολλά και ένας ένας αποφασίζουν να εγκαταλείψουν το... καράβι. Τελευταίο "χτύπημα" αυτό του προπονητή Ντιέγκο Οσέγια, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ήττα (2-1) από την Ουνιόν.

"Δεν ασκώ κριτική στην διοίκηση ή στον οποιονδήποτε, λέω απλώς ότι είμαι με την πλευρά των παικτών και δικαιολογώ τα πράπονά τους, γιατί μου φαίνεται ότι έχουν δίκιο. Υπάρχουν πράγματα που έχουν γίνει στο παρελθόν και δεν μπορούν πλέον να αλλάξουν.

Aντί ο πρόεδρος να εξηγήσει γιατί δεν πληρώνει, προτίμησε να υποτιμήσει την Ατλέτικο Πατρονάτο, την Κολόν Σάντα Φε. Έχει χάσει πλέον την εμπιστοσύνη μου, ευχαριστώ πάντως τους φιλάθλους για την υπομονή που έκαναν μαζί μας, ειδικά στο ξεκίνημα. Η Νιούελς είναι μεγάλη ομάδα, στην οποία ένιωθα άνετα, έδινα το 100%, αλλά πλέον αυτό δεν συμβαίνει", ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, ρίχνοντας "πυρά" κατά του προέδρου, Εντουάρδο Μπερμούδες, ο οποίος δεν έχει διάθεση να αποχωρήσει.

Αυτή η κρίση βέβαια μπορεί να σταθεί σύμμαχος της ΑΕΚ στην προσπάθειά της να φέρει ξανά στην Ελλάδα τον Νάτσο Σκόκο. Για να δούμε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK