Πήγε για το "μπαμ" με Ντεουλοφέου!

Ο Ολυμπιακός επιχείρησε να κάνει και δεύτερο μπαμ μετά από αυτό με τον Κέβιν Μιραλάς αφού θέλησε να κάνει δικό του τον Ζεράρ Ντεουλοφέου. Μάλιστα το χεράκι τους έβαλαν τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε όσο και ο ίδιος ο Μιραλάς χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Αποκαλύπτικο ρεπορτάζ.

Tottenham's Danny Rose, lies on the ground after being fouled by Everton's Gerard Deulofeu during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Everton at the White Hart Lane stadium in London, Sunday, Feb. 9  2014. (AP Photo/Alastair Grant)
Tottenham's Danny Rose, lies on the ground after being fouled by Everton's Gerard Deulofeu during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Everton at the White Hart Lane stadium in London, Sunday, Feb. 9 2014. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Για δεύτερο... Μιραλάς πάλεψε μέχρι πριν από λίγες ώρες ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» πολιόρκησαν τον 23χρονο Ισπανό εξτρέμ Ζεράρ Ντεουλοφέου της Μπαρτσελόνα, τον ποδοσφαιριστή που τους «ταλαιπώρησε» όσο κανείς άλλος στο προ μηνών παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο «Καμπ Νου».

Ο 23χρονος άσος, ωστόσο, παρά το έντονο πρέσινγκ που δέχθηκε, προτίμησε να επιστρέψει στην Αγγλία και να φορέσει τη φανέλα της Γουότφορντ. Ο Ισπανός ακραίος είχε αγωνιστεί για ενάμιση χρόνο στην Έβερτον από το καλοκαίρι του 2015 έως τον Γενάρη του 2017 όπου συνυπήρξε με τον Μιραλάς!

Για να πεισθεί να γίνει κάτοικος Πειραιά ως δανεικός μέχρι το φινάλε της περιόδου και να ξανασμίξει με τον Κέβιν, πλην των προσπαθειών που έγιναν από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, έβαλαν το χεράκι τους ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Όσκαρ Γκαρθία, αλλά και ο Βέλγος σταρ που πρόσφατα επέστρεψε στον Πειραιά. Δεν κατάφεραν, ωστόσο, να τον πείσουν.

Οι «ερυθρόλευκοι» του κάλυπταν κάθε ευρώ του συμβολαίου του μέχρι το τέλος της περιόδου, άρα δεν υπήρχε διαφορά στο οικονομικό σκέλος. Μέτρησε αποκλειστικά η προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στο «νησί» και τελικά πήγε στη Γουότφορντ με... ενοίκιο, ενώ την περίπτωσή του είχε εξετάσει και η Νάπολι.

Απομένει να μάθουμε αν μέχρι το βράδυ της Τετάρτης που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος προκύψει κάποια άλλη περίπτωση... Ντεουλοφέου για τον Ολυμπιακό, αν και τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK