Πιπέρι στο στόμα του Κασναφέρη...

Τη στιγμή που ο Γιώργος Βασιλειάδης επιχειρούσε, γιατί δεν τον άφησαν, ν' αναπτύξει το σχέδιο για μια άλλη ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Γιώργος Κασναφέρης επέλεγε μια ατάκα, αν όχι πεζοδρομίου σίγουρα, γηπέδου!

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Γιώργος Κασναφέρης EUROKINISSI

Ουδείς λέει πως ο Γιώργος Βασιλειάδης είναι αλάνθαστος. Ουδείς όμως μπορεί ν' αμφισβητήσει ότι προσπαθεί. Προσπαθεί να συμβιβάσει πράγματα, προσπαθεί να δώσει λύση, προσπαθεί να γλιτώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο από το Grexit. Προσπαθεί. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας θα κριθεί.

Θέλετε απόδειξη; Οι διαδοχικές συναντήσεις μ' εκπροσώπους των ομάδων, χωρίς απαραίτητα να τις διαφημίζει. Όπως αυτή που εν τέλει διέρρευσε με αντιπροσωπείες του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης.

Ή αυτή με τις ομάδες που δεν έχουν ακόμη εξασφαλίσει τηλεοπτικό συμβόλαιο και ζήτησαν νομοθετικές ρυθμίσεις για να επιβιώσουν (κεντρική διαχείριση, ποσοστό επί του στοιχηματικού κέρδος των παικτών).

Σ' αυτήν συνέβη το εξής ευτράπελο: σύμφωνα με... μαρτυρίες ενόσω ο Γιώργος Βασιλειάδης ανέπτυσσε το πλάνο του για το ενδεχόμενο μιας άλλης λίγκας (δύο κατηγοριών) με εξασφαλισμένα έσοδα, ο Γιώργος Καζναφέρης του Απόλλωνα Σμύρνης μονολόγησε πετώντας την ατάκα: " αυτές τις μαλ... ήρθαμε ν' ακούσουμε;".

Ο Γιώργος Στράτος που ήταν δίπλα του, τον άκουσε (όπως και όλοι οι υπόλοιποι φυσικά) και τον κάλεσε να επανέλθει στην τάξη, ζητώντας του ν' ανακαλέσει.

Αν πάντως οι παράγοντες του ποδοσφαίρου πηγαίνουν με τέτοια διάθεση σε κουβέντες που ίσως δώσουν ένα αποτέλεσμα, τότε το παιχνίδι είναι χαμένο από χέρι. Καμία ελπίδα ούτε γι' αποφυγή του Grexit ούτε για το μέλλον...

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK