Πήρε το "Χ" με ΑΕΚ, δεν του δίνει τον Άνταμ!!

"Φωτίζουμε" μια ιστορία της Ριζούπολης: το "απαγορευτικό" στον δανεισμό Τζανετόπουλου, ήταν η... τιμωρία του Απόλλωνα, επειδή στέρησε από την ΑΕΚ τον... χειμερινό τίτλο. 'Έτσι μένει πλέον μόνος, αφού μετά τον Ολυμπιακό που τον έχει "χρεωμένο" στον Μελισσανίδη, διαταράχθηκαν οι σχέσεις του Απόλλωνα και με την Ένωση!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Τζανετόπουλος EUROKINISSI

Τι σχέση μπορεί να έχει το αποτέλεσμα αγώνα πρωταθλήματος της Super League με τον δανεισμό ενός ποδοσφαιριστή από την μια στην άλλη ομάδα; Καταλυτικό σε βαθμό τέτοιο που να χαλάσει την... δουλειά!

Αν πιστέψουμε τα όσα κυκλοφορούν στη Ριζούπολη - και το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ τα διπλοτσέκαρε – ο Απόλλων ήθελε με... τρέλα να πάρει δανεικό από την ΑΕΚ τον Ανταμ Τζανετόπουλο. Τον ήθελαν και πριν τον Γιώργο Παράσχο, με τον έμπειρο κόουτς να είναι ... θερμός υποστηρικτής του νεαρού στόπερ.

Η ΑΕΚ εμφανιζόταν να είναι θετική στην εν λόγω προοπτική - άλλωστε είχαν καλές σχέσεις με τον ...παραδοσιακό γείτονα της – μέχρι που ήρθε η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, η τελευταία παράσταση πρωταθλήματος για το 2017. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" στο ντεμπούτο του κυρ- Γιώργου πήρε (για άλλους παληκαρίσιο και για άλλους τυχερό) 0 – 0, γκέλα που στέρησε όμως, από την Ένωση τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.

Και πάμε στο δια ταύτα: σύμφωνα με τους ... πικραμένους Απολλωνιστες οι άνθρωποι της ΑΕΚ (βασικά ο Δημητρης Μελισσανίδης) θύμωσαν τόσο πολύ που... έβγαλαν απαγορευτικό στην 6μηνη μετακίνηση του Τζανετόπουλου στη Ριζούπολη. Όσο κι αν τους πίεσαν, οι "κιτρινόμαυροι" εμφανιζόντουσαν ανένδοτοι. Είχαν πλέον... στυλώσει τα πόδια στην ΑΕΚ εξαιτίας των δυο βαθμών που τους έκοψε ο Παράσχος και τους... τιμώρησαν μέσω του... Τζανετόπουλου

Τι άλλο... κυκλοφορεί στην Ριζούπολη; Μια... ανησυχία – ανασφάλεια επειδή πλέον ο Απόλλωνας είναι... μόνος και έρημος. Ήταν που ήταν κάκιστες οι σχέσεις τους με τον Ολυμπιακό ( έχουν χρεωμένο τον Μονεμβασιώτη στο "άρμα Μελισσανίδη", για αυτό...άκουσαν αρκετά στο "Καραϊσκάκης", στη μεταξύ τους αναμέτρηση), διαταράχθηκαν και με την ΑΕΚ. Όσον αφορά με τον ΠΑΟΚ υπήρχε εξαρχής μια... ψυχρασία

Στο δια ταύτα: στάση ουδετερότητας που τηρεί η ομάδα του Μονεμβασιώτη φοβούνται πλέον στον Απόλλων ότι μπορεί να τους... στοιχίσει στο δεύτερο γύρο, στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK