"Πληρώνει" ο Μπέντο, ο άλλος... Ουάρντα και ο δικαστής της Τούμπας

Το Contra.gr... σκάλισε τον αθλητικό Τύπο της ημέρας. Βρήκε τα καλύτερα παρασκήνια και σας τα παρουσιάζει. Διαβάστε γιατί ο Μπέντο... πληρώνει την Κρουζέιρο, πώς ο ΠΑΟΚ έχει κι άλλον... Ουάρντα στο Περιστέρι και την αποκάλυψη για τον δικαστή που παρακολούθησε όσα έγιναν στην Τούμπα.

"Πληρώνει" ο Μπέντο, ο άλλος... Ουάρντα και ο δικαστής της Τούμπας

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

Ο ΒΙΑΝΑ... ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ

Ο μάνατζερ του Μπρούνο Βιάνα, Πάουλο Μασάντο, βρίσκεται στην Πορτογαλία για να... τρέξει τη μεταγραφή του πελάτη του από τον Ολυμπιακό στην Μπράγκα. Να θυμίσουμε ότι ο Βραζιλιάνος στόπερ παίζει φέτος δανεικός στη ομάδα που τον Γενάρη μετακόμισε και ο Ντιόγκο Φιγκέιρας. Μέχρι τώρα μετράει 17 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα, 26 σε όλες τις διοργανώσεις με αρκετά καλή παρουσία.

Στα " RED FILES" του " ΓΑΥΡΟΥ" διαβάζουμε για τους πανηγυρισμούς της Κρουζέιρο εάν ολοκληρωθεί το deal.

Όπως θυμόμαστε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήρθε από τη Βραζιλία στον Πειραιά με εισηγητή τον Πάουλο Μπέντο. Ο πρώην τεχνικός των "ερυθρόλευκων" ήταν ο μόνος που για τρεις μήνες έδωσε... σημασία στον Βιάνα (κατά την κοινή τους θητεία στο βραζιλιάνικο κλαμπ) κι τώρα δικαιώνεται, πληρώνοντας τη διοίκηση της Κρουζέιρο! Γιατί;

Επειδή όταν ο Ολυμπιακός πήρε τον αμυντικό, έβαλε στη συμφωνία ένα 25% ποσοστό μεταπώλησης. Από τα 3.000.000 ευρώ, δηλαδή που θα πληρώσει η Μπράγκα, τα 750.000 ευρώ θα πάνε Βραζιλία. Καθόλου άσχημα...

ΠΟΣΑ ΖΗΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΑΟ Ο ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ

Συνεχίζουμε την πρωινή αναζήτηση παρασκηνίων στον αθλητικό Τύπο της ημέρας με την " ΓΑΤΑ". Στη στήλη του " Ευαγγελιστή" συγκεκριμένα, μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον... οι οικονικές απαιτήσεις του Νίκου Νταμπίζα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού για να ξανά γίνει "πράσινος" ζήτησε 600.000 ευρώ για τρία χρόνια!

Συγκεκριμένα, διαβάζουμε πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει χαρτί στο γραφείο με τις απαιτήσεις του "Ντάμπι", οι οποίες αφορούν 600.000 ευρώ σε κλειστό τριετές (περίπου 1.000.000 ευρώ μεικτά).

Στην πρώτη του θητεία, πάντως, επί Αναστασίου, ο Νταμπίζας λάμβανε 8.000 ευρώ μηνιαίως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα επικαλούμενο μανατζερικές πηγές.

ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΓΚΑΡΘΙΑ - ΜΑΡΙΝ

Τις προηγούμενες ημέρες και εντός της... θύελλας με τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, το αγωνιστικό μπήκε στο περιθώριο. Επιστρέφοντας στην κανονικότητα, ο Ολυμπιακός κοντράρεται την ερχόμενη Κυριακή με τον Παναθηναϊκό και το " SPORTIME" γράφει για το τετ-α-τετ Γκαρθία - Μάριν.

Ο Γερμανός παρουσιαζόταν τις προηγούμενες ημέρες... χολωμένος επειδή δεν βρισκόταν στο βασικό σχήμα απέναντι στον ΠΑΟΚ, ωστόσο στο "κλάσικο", όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην ενδεκάδα.

Οι δύο άνδρες τα είπαν στου Ρέντη, ο Ισπανός του έδωσε τις οδηγίες και ο Μάριν θα παίξει το πρώτο του ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό, αφού στα προηγούμενα τρία με τους "πράσινους" ήταν απών για λόγους τακτικής.

Ο ΑΛΛΟΣ... ΟΥΑΡΝΤΑ

Πάμε στην " ΩΡΑ" και στη στήλη του " Πληροφοριοδότη" διαβάζουμε για τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο 22χρονος αγωνίζεται στον Ατρόμητο, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και σύμφωνα με τη στήλη δεν αποκλείεται στον ΠΑΟΚ, που ανήκει ο παίκτης από τον Γενάρη του '14, τη νέα σεζόν να τον... κολλήσουν στην ομάδα, αυξάνοντας το ελληνικό στοιχείο.

Βέβαια, το δημοσίευμα σημειώνει πως ενδεχομένως ο ΠΑΟΚ να μην τα βρει τόσο εύκολα όσο δείχνουν, καθώς ο παίκτης έχει ήδη μπει στο στόχαστρο ξένων ομάδων οι οποίες θα πρέπει πρώτα να μιλήσουν με τους Θεσσαλονικείς για να προχωρήσουν στο παρασύνθημα.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός... συγκρούονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι.

Αμφότεροι ζητούν την τιμωρία του άλλου, η "μάχη" καλά κρατεί και η " LIVESPORT" στη στήλη " Δούρειος Ίππος" αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρης Σκουτέρης βρισκόταν στην Τούμπα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Κι επειδή η υπόθεση θα συζητηθεί σε δεύτερο βαθμό από την επιτροπή εφέσεων, ο Σκουτέρης είδε ιδίοις όμμασι τι έχει γίνει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK