Ποια επιλογή "έφαγε" τον Νταμπίζα από την Ομόνοια

Ο Νίκος Νταμπίζας αποτελεί παρελθόν από την Ομόνοια και το Contra.gr "φωτίζει" τους λόγους του διαζυγίου μίας σχέση μετά από μόλις 9 μήνες "γάμου".

Ποια επιλογή "έφαγε" τον Νταμπίζα από την Ομόνοια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ως το χρονικό ενός προαναγγελθέντος (επαγγελματικού) θανάτου θα πρέπει να λογίζεται η διακοπή της συνεργασίας του Νίκου Νταμπίζα με την Ομόνοια.

Είναι αλήθεια ότι μετά τον αποκλεισμό των "τριφυλλοφόρων" από το Κύπελλο που ουσιαστικά σήμανε και τον αποκλεισμό τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν (πολύ δύσκολα θα προλάβει μέσω πρωταθλήματος η Ομόνοια) το διαζύγιο έμοιαζε αναπόφευκτο κάτι που αποδείχθηκε την Τετάρτη.

Στον Ελλαδίτη τεχνικό διευθυντή επίσης χρεώθηκαν μία σειρά από αστοχίες με κορυφαία αυτή του Μπρούνο Νασιμέντο.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος στόπερ πρόσφερε από ελάχιστα εώς καθόλου (μόλις 9 συμμετοχές στο πρώτο μισό της σεζόν) αλλά η Ομόνοια δεν μπόρεσε να απαλλαχθεί από το συμβόλαιό του τον Ιανουάριο αν και υπήρξε η σχετική διαπραγμάτευση.

Αυτό το "φάουλ" σε συνδυασμό με την αποτυχημένη, όπως αποδείχθηκε, επιλογή του Τζον Γουίλιαμ Κάρβερ για την τεχνική ηγεσία στις αρχές της σεζόν στοίχισαν τελικά στον Νταμπίζα.

Παράλληλα όμως είναι γεγονός ότι ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκοού είχε να διαχειριστεί ένα εξαιρετικά χαμηλό μπάτζετ (μόλις 2,5εκ) πράγμα που σημαίνει ότι το εύρος των επιλογών του ήταν σαφώς περιορισμένο.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK