Ποια ομάδα περιμένει λεφτά από τον Μαυροπάνο και δεν είναι ο ΠΑΣ!

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στην Αγγλία για λογαριασμό της Άρσεναλ και μάλιστα την Τρίτη πέρασε το πρώτο στάδιο των ιατρικών εξετάσεων. Πόσο αναμένεται να κοστίσει το deal, ποια ομάδα πλην του ΠΑΣ θα έχει κέρδος από τη μεταγραφή και ποιος τον έχει "κλεισμένο" έτσι και χαλάσει η μεταγραφή στην αγγλική ομάδα.

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
mavropanos EUROKINISSI

Μία ανάσα από το μεγαλύτερο deal στην παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Ένα deal που ΑΝ ολοκληρωθεί θα λύσει άμεσα τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, αφού αναμένεται να φέρει στα ταμεία της ομάδας πάνω από 2.000.000€ καθαρά.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος ( έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019) βρίσκεται στην Αγγλία εδώ και δυο μέρες, περνώντας μάλιστα την Τρίτη (2/1) το πρώτο μέρος των ιατρικών εξετάσεων ( μαγνητική, αιματολογικές) για λογαριασμό της Άρσεναλ και μέχρι το βράδυ ( το αργότερα την Πέμπτη το πρωί) θα γνωρίζουμε οριστικά το μέλλον του.

Μαζί με τον 20χρονο αμυντικό (11/12/1997) είναι άνθρωπος της ομάδας των Ιωαννίνων και ένας δικηγόρος, έτσι ώστε να... επισπευσθούν οι διαδικασίες και να μην υπάρξει κωλυσιεργία. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική είδηση...

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Ο Μαυροπάνος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης, με τους ανθρώπους της "ελαφράς ταξιαρχίας" να παρακολουθούν τις εξελίξεις καθώς δικαιούνται ένα σεβαστό χρηματικό ποσό ως τροφεία από την ενδεχόμενη μεταγραφή του παίκτη.

Μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τις 350.000€, αν η μεταγραφή κλείσει κοντά στα 2.500.000€ όπως ακούγεται. Όπως και να έχει ο Απόλλωνας θα βγει κερδισμένος. Ακόμα κι αν χαλάσει ( κάτι που μοιάζει δύσκολο) η μεταγραφή στην Άρσεναλ, ο Μαυροπάνος, σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη, είναι... καπαρωμένος στην Ελλάδα από τον Ολυμπιακό!

Ήταν μάλιστα δική του επιθυμία να επιλέξει τους πρωταθλητές Ελλάδας, προτού... σκάσει το θέμα με τους "κανονιέρηδες", αφού θεωρεί πως στον Ολυμπιακό υπάρχει το ιδανικό κλίμα για να εξελιχθεί και να κάνει το επόμενη βήμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK