Ποιον εκλεκτό του Μπέντο αφήνει έξω ο Βούζας!

Μια τεράστια έκπληξη έχει στο μυαλό του ο Βασίλης Βούζας αναφορικά με την ενδεκάδα που θα αντιμετωπίσει τη Μπεσίκτας. Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ολυμπιακού στη διάρκεια των ασκήσεων τακτικής που έγιναν στην προπόνηση της Τετάρτης έδειξε ότι προτιμά για τον άξονα δίδυμο Ρομαό-Καμπιάσο και σκοπεύει να αφήσει στον πάγκο τον Αντρέ Μάρτινς!

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΟΥΖΑΣ (Eurokinissi Sports)
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΟΥΖΑΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πορτογάλος χαφ από τα πιο σημαντικά εργαλεία της ομάδας και βασικός επί Μπέντο (σ.σ. αποκτήθηκε με δική του εισήγηση) είναι πολύ πιθανό να καθίσει στον πάγκο κι επειδή είναι καταπονημένος από την κούραση, αλλά κι επειδή ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από έναν μυϊκό τραυματισμό. Δεν ήταν βασικός, άλλωστε, ούτε στο ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο αγωνίστηκε ως αλλαγή στο β’ ημίχρονο.

Από την άλλη πλευρά, απέναντι σε έναν αντίπαλο που κρατάει τη μπάλα στα πόδια του (σ.σ. η Μπεσίκτας έχει πάνω από 60% φέτος στην κατοχή) ο Βούζας προτιμά το κοντρόλ παιχνίδι που μπορεί να του προσφέρει ο πολύπειρος Καμπιάσο, έστω κι αν έχει να αγωνιστεί πάνω από ένα μήνα. Τελευταία του παρουσία ήταν στις 25 Γενάρη στο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με τον Άρη.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες σκέψεις για την ενδεκάδα, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Contra.gr η συμμετοχή του Ντα Κόστα θα κριθεί την τελευταία στιγμή, καθώς έχει ακόμη ενοχλήσεις. Αν δεν είναι 100% έτοιμος θα κληθεί ο Ρέτσος να αντικαταστήσει τον Μαροκινό στόπερ, δίπλα στον Μποτία.

Τη θέση του τραυματία Σεμπά διεκδικούν Μανθάτη και Μάριν, με τον μικρό να έχει μικρό προβάδισμα, ενώ κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο αριστερό άκρο της άμυνας με Σισοκό και Ντε λα Μπέγια. Ο Γάλλος είναι πιο κοντά στο αρχικό σχήμα, αλλά δεν είναι και σίγουρο.

Για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Λεάλι, όπως και των Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ελιουνούσι και Ανσαριφάρντ.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK