Ποιον θέλει να αρπάξει από το... λαιμό ο Λεμονής;

Η πύρινη ομιλία του νέου κόουτς του Ολυμπιακού. Τι είπε και τι έδειξε στους παίκτες του στην προβολή του DVD; Σε ποια πρόσωπα καταλήγει για την ενδεκάδα; Σε ποιο... άθλημα το έριξαν οι "ερυθρόλευκοι"; Ποιος "κομμένος" επιστρέφει στη 18άδα; Το Contra.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ποιον θέλει να αρπάξει από το... λαιμό ο Λεμονής;
EUROKINISSI SPORTS

Με κάθε τρόπο προσπαθεί να "φτιάξει" τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Τάκης Λεμονής ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά που θα συνδυαστεί με την επιστροφή του στον "κόκκινο" πάγκο.

Ο έμπειρος τεχνικός έδειξε DVD στους παίκτες του πριν από την προπόνηση της Πέμπτης και στη διάρκεια της προβολής επιχείρησε να αγγίξει τις... καρδιές και την ψυχολογία των παικτών του με μια πύρινη ομιλία. Μεταξύ άλλων τους είπε, όπως αναφέρει η "Livesport":

"Ο Πλατανιάς είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα κι ό,τι παίζει το υπηρετεί όσο καλύτερα μπορεί. Όλα θα εξαρτηθούν από τη δική μας απόδοση. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει σε κάθε παιχνίδι την ομάδα μας να μπαίνει από το πρώτο λεπτό δυνατά με διάθεση να νικήσει. Πολλά παιχνίδια τελειώνουν πριν αρχίσουν! Πρέπει να τους πιάσουμε από το λαιμό, να τους δείξουμε τις διαθέσεις μας από το ξεκίνημα. Αυτό πρέπει να κάνουμε είτε παίζουμε εντός έδρας είτε εκτός, ανεξάρτητα από τακτικές και συστήματα...".

Προς το τέλος του προγράμματος που στο ξεκίνημα είχε και... χάντμπολ για χαλάρωμα και αποφόρτιση, έγινε και "δίτερμα" στο οποίο ο 57χρονος φανέρωσε πολλές από τις σκέψεις της. Την τετράδα της άμυνας σχημάτισαν οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Σισοκό. Στον άξονα χρησιμοποιήθηκαν οι Ρομαό, Μάρτινς, Φορτούνης, με Μάριν, Μανθάτη και Καρντόσο στην επίθεση.

Στη συνέχεια έγιναν μια σειρά αλλαγών που αποδεικνύουν ότι ο Τάκης Λεμονής ακόμη δεν έχει καταλήξει. Ο Ρέτσος πήρε τη θέση του Ντα Κόστα, ο Ντε λα Μπέγια του Σισοκό, ο Καμπιάσο του Μάρτινς, ο Τσόρι του Φορτούνη. Ο Ελιουνούσι του Μάριν και ο Ανσαριφάρντ του Καρντόσο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις δύο εστίες υπερασπίστηκαν οι Καπίνο, Λεάλι κάτι που σημαίνει ότι ο Ιταλός συγκεντρώνει πιθανότητες να επιστρέψει στη 18άδα, αλλά για να καθίσει στον πάγκο.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK