Ποιος "ανακοίνωσε" τον Σεν στην ΑΕΚ

Ο Βολκάν Σεν είναι ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία και όχι μόνο. Η Ένωση φέρεται να δουλεύει την υπόθεση, την ίδια στιγμή που ο 30χρονος "ανακοινώθηκε" από κορυφαίο ποδοσφαιρικό σάιτ που ειδικεύεται στις μεταγραφές για λογαριασμό της ελληνικής ομάδας.

Ποιος "ανακοίνωσε" τον Σεν στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ που θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας και θα κάνει το "μπαμ" στην τελευταία στροφή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο παίκτης που φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα είναι ο Βολκάν Σεν. Ο 30χρονος winger από την Τουρκία εδώ και αρκετό καιρό παρουσιάζεται από τα Μέσα της πατρίδας του ως "τελειωμένη" μεταγραφή για λογαριασμό της Ένωσης.

Όσον αφορά το ελληνικό κλαμπ, αυτό επισήμως κρατάει σταθερή γραμμή ότι ο παίκτης είχε προταθεί στο παρελθόν, αλλά τίποτα παραπάνω από αυτό. Στο παρασκήνιο της υπόθεσης, όμως, και ειδικά μετά το ραντεβού Μελισσανίδη - Λυμπερόπουλου στα VIP του ΟΑΚΑ στο ματς με τη Λαμία φημολογείται πως έχει δοθεί το "ok" για να προχωρήσει το θέμα του εξτρέμ.

Βέβαια, το SoccerAssociation, το κορυφαίο συνδρομητικό σάιτ που ειδικεύεται στις μεταγραφές, ακολουθώντας τους Τούρκους δημοσιογράφους έχει ήδη "ανακοινώσει" τον Βολκάν Σεν για λογαριασμό της Ένωσης. Θα επαληθευθεί; Ελάχιστες είναι οι ώρες που απομένουν για να φανεί...

Ποιος "ανακοίνωσε" τον Σεν στην ΑΕΚ

Μ.Ν.

Photo Credits: AP Photo/Darko Bandic

News 24/7

24MEDIA NETWORK