Ποιος Μέσι; Πρώην παίκτης της Καβάλας είχε ρήτρα... μαμούθ!

Κι όμως, υπάρχει ποδοσφαιριστής που πέρασε από τα... δοξασμένα χώματα της Super League και η ρήτρα αποδέσμευσης στα... ντουζένια του ήταν μεγαλύτερη ακόμα και από του Λιονέλ Μέσι! Διαβάστε ποιος είναι (VIDEO).

Ποιος Μέσι; Πρώην παίκτης της Καβάλας είχε ρήτρα... μαμούθ!
kavala omadiki ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σωτήριον έτος 2010. Η Καβάλα του εκλιπόντος Μάκη Ψωμιάδη πραγματοποιούσε εξαιρετικές εμφανίσεις έχοντας στο ρόστερ σπουδαίους ποδοσφαιριστές και ορισμένα εντυπωσιακά, για τα δικά μας δεδομένα, ονόματα ( Ντιόγκο Ρινκόν, Γουίλσον Ορούμα, Μάριους Νικουλάε, Έμπι Σμόλαρεκ, Σερζ Ντιέ, Πιέρ Ντιρκρόκ κ.α.).

Το καλύτερο από όλα, όμως, ήταν ενός Βραζιλιάνου, ο οποίος το 1998 κατάφερε να πραγματοποιήσει την πιο ακριβή μεταγραφή στον κόσμο ( 42.000.000$ από την Σάο Πάολο στην Ρεάλ Μπέτις) και να αποκτήσει τη μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης μέχρι και πριν από λίγους μήνες ( 450.000.000€, την έσπασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο)!

Φυσικά αναφερόμαστε στον Ντενίλσον Ντε Ολιβέιρα. Τον Βραζιλιάνο ζογκλέρ που μας χάρισε μοναδικές στιγμές και αποτέλεσε... προπομπό του Ροναλντίνιο στην Ισπανία.

ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ... ΜΠΑΛΑ

Τον Γενάρη του 2010 η Καβάλα απέκτησε τον Βραζιλιάνο παικταρά, ο οποίος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα ( και προσωπικά - ήταν σε διάσταση με τη σύζυγο του), οπότε η... σούπερ πρόταση των "Αργοναυτών" του έκατσε κουτί!

Οι άνθρωποι της Καβάλας πίστευαν τόσο πολύ στις δυνατότητες του, που πήραν γνωστό καθηγητή φυσικής αγωγής, ο οποίος δούλευε καθημερινά μαζί του στο "Ανθή Καραγιάννη".

Παρόλα αυτά ο Ντενίλσον αντί να χάσει... πήρε κιλά! Δεν μπόρεσε ποτέ να φτάσει στα ίδια επίπεδα με τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα λίγους μήνες αργότερα να λυθεί η συνεργασία του με την Καβάλα χωρίς να παίξει ούτε ένα επίσημο παιχνίδι!

Είναι κρίμα πάντως που δεν τον είδαμε να αγωνίζεται στην Super League έστω και για ένα παιχνίδι. Όσοι δεν θυμάστε γιατί παικταρά μιλάμε, ρίξτε μία ματιά στο βίντεο που ακολουθεί:

News 24/7

24MEDIA NETWORK