Πόσο πονάει

Πόσο πονάει

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Αντρέι Βατούνιν δήλωσε ότι η ήττα από τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη πόνεσε περισσότερο απ' όσο με τον ΠΑΟ στο Βερολίνο. Λες και τον ρώτησαν "πόσο πονάει όταν ο θρύλος γαμάει".

Υπερέβη κατά πολύ τα εσκαμμένα ο Άγγλος τηλεσχολιαστής του "Sky Sports" πανηγυρίζοντας το νικητήριο γκολ του Αγουέρο. Έκανε λες και σπίκαρε το νικητήριο καλάθι του Πρίντεζη.

Σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ εγείρουν ενστάσεις για τη μετεκλογική τακτική Τσίπρα. Χάθηκε η ιστορική ευκαιρία να πάρει ο Ολυμπιακός το ευρωπαϊκό με κυβέρνηση της αριστεράς.

Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε πολύ περισσότερους οπαδούς τη Δευτέρα στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η συγκέντρωση παρέπεμπε περισσότερο σε Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ακούγοντας την περιγραφή του Τούρκου σπίκερ στο καλάθι του Πρίντεζη, νόμιζες ότι είναι ένας από μας. Τόσο Τούρκοι έχουμε γίνει.

Όσοι έσπευσαν μετά τον τελικό και τη στέψη του Ολυμπιακού να πουν ότι κοιμήθηκε ο θεός δεν έχουν ιδέα από μπάσκετ. Άκου θεός ο Καζλάουσκας.

Tα μέλη της αποστολής του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας τον οικουμενικό πατριάρχη. Η μέρα του Αγίου Βαρθολομαίου.

Ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θύμισε έντονα Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο. Δεν είναι περίεργο - αδερφοί οι μεν, αδερφοί και οι δε.

Οπαδοί του Ολυμπιακού αποδοκίμασαν στο αεροδρόμιο τον Θανάση Γιαννακόπουλο κατηγορώντας τον ότι κουβάλησε στρατό στην Πόλη. Και παρ' όλ' αυτά δεν την πήρε.

Ο Φετφατζίδης χαρακτήρισε το θρίαμβο του Ολυμπιακού στην Πόλη μαγική βραδιά. Αν και συνήθως οι ποδοσφαιρικοί κάτι τέτοια τα χαρακτηρίζουν μαγική εικόνα.

Πολλοί συγκρίνουν την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό με την κατάκτηση του Euro από την Εθνική ποδοσφαίρου. Καμία σχέση - είναι σαν να συγκρίνεις τον Δαβίδ με τον Γολιάθ.

Ο πρίγκιπας Φαϊζάλ κατέθεσε προς έγκριση στην ΕΕΑ το φάκελο για την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΟ. Τώρα μένει να καταθέσει και το φακελάκι.

Προς τι η σπουδή της οικογένειας Αγγελόπουλου για την επίσκεψη στο Φανάρι; Το οικουμενικό πατριαρχείο θα είναι πάντα εκεί - η οικουμενική κυβέρνηση σήμερα είναι κι αύριο δεν είναι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK