Πότε θα άλλαζαν οι διαιτητές του ντέρμπι

Η... επιβεβαίωση των τριών διαιτητών που θα σφυρίξουν την Παρασκευή το βράδυ το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ και το νερό που κίνησε το μύλο το τελευταίο διήμερο.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Ιερεθουέλο EUROKINISSI

Θα είναι ή όχι ο αρχιδιαιτητής Στόουκς στο ΟΑΚΑ; Κι αν ναι, γιατί; Η έντονη φημολογία των προηγούμενων ημερών ήθελε τον Βρετανό στην Αθήνα, διότι είναι υψηλός ο βαθμός απαιτήσεων στον ελληνικό "εμφύλιο" της Ευρωλίγκας μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Ίσως για να έχει -και αυτός- το κεφάλι του ήσυχο.

Η... πράσινης απόχρωσης διαρροή των προηγούμενων ημερών για τον ορισμό των τριών διαιτητών του μεγάλου αγώνα (Ιερεθουέλο, Ρότσα, Γιαβόρ) ήρθε να επιβεβαιωθεί την Πέμπτη από... επίσημα έγγραφα, μία ημέρα πριν από το τζάμπολ. Μολονότι πάντως τα ονόματά των δύο εξ αυτών, όχι μόνο διέρρευσαν από συγκεκριμένες πηγές, αλλά ταυτίστηκαν και με... πειραιώτικο σύνδεσμο, σκέψη αντικατάστασης ουδέποτε υπήρξε από τον επικεφαλής της διαιτησίας.

Δεν είναι, ούτως ή άλλως, μια τακτική που εφαρμόζει συχνά η διοργανώτρια αρχή. Αλλαγή γίνεται μόνο αν συντρέχει λόγος ανωτέρας βίας, ή οι ίδιοι ζητήσουν να εξαιρεθούν από τον αγώνα που έχουν οριστεί. Πόσο εύκολο είναι ν' αλλάξουν εισιτήρια, διαπιστεύσεις, ξενοδοχεία την τελευταία στιγμή; Γι' αυτό κι ασχέτως αν ποτέ δεν ανακοινώνονται ποιοι σφυρίζουν πού, οι διαιτητές έχουν επιλεγεί καιρό πριν από τον Στόουκς, έστω κι αν δύο από τους "αυριανούς" δεν είναι πολύ συμπαθείς προς ΟΑΚΑ μεριά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK