ΠΟΤΕ την 11η Μαρτίου ο Νεϊμάρ και υπάρχει λόγος

O Nεϊμάρ έχει τρομερή αδυναμία στην αδελφή του. Και όταν πλησιάζουν τα γενέθλιά της, ο Βραζιλιάνος σταρ είναι σχεδόν κάθε χρόνο... τραυματιας. Αυτό συνέβη και εφέτος.

Barcelona's Neymar celebrates after scoring his side's second goal against Celta during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at the Camp Nou stadium in Barcelona, Saturday, March 4, 2017. Neymar scored once in Barcelona's 5-0 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Neymar celebrates after scoring his side's second goal against Celta during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at the Camp Nou stadium in Barcelona, Saturday, March 4, 2017. Neymar scored once in Barcelona's 5-0 victory. (AP Photo/Francisco Seco) AP

To συναισθηματικό δέσιμο που έχει με την αδελφή του ο Νεϊμάρ είναι λίγο-πολύ γνωστό σε όσους έχουν ασχοληθεί έστω και λίγο με τον Βραζιλιάνο.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι ο σταρ της Μπαρτσελόνα χάνει τα τελευταία τρία χρόνια τα παιχνίδια της ομάδας του που βρίσκονται πολύ κοντά στην ημερομηνία της 11ης Μαρτίου.

Τη συγκεκριμένη ημέρα η αδελφή του Νεϊμάρ γιορτάζει τα γενέθλιά της. Πέρυσι ο Βραζιλιάνος είχε μεταβεί στην πατρίδα του αφού ήταν τραυματίας, τουλάχιστον σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή.

Εφέτος είναι και πάλι τραυματίας και δεν θα ταξιδέψει στη Γαλικία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λα Κορούνια στο "Ριαθόρ". Τι καλύτερο λοιπόν να γιορτάσει με την πολυαγαπημένη του αδελφή η οποία μάλιστα βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στη Βαρκελώνη.

Photo Gredits: AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK