Που'ναι το τέρμα; Οεο...

Που'ναι το τέρμα; Οεο...

"Τι γράφεις κόουτς;"
"Διάφορους τρόπους να μη δεχόμαστε γκολ στο τέλος..."

"Ελάτε λίγο να σας δείξω!"

"Ετσι θα κάθεστε μπροστά από τον Νικοπολίδη! Αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη δεν θα φεύγετε μπροστά από το τέρμα!"

"Κι αν ρε κόουτς τους περάσουν και βρεθούν απέναντι από το τέρμα;"

"Εχω σκεφτεί κι αυτό το ενδεχόμενο..."

"Πουλ... πουλ... πουλ..."



Μια γυναίκα είχε τρεις κόρες παντρεμένες. Μια μέρα αποφάσισε να κάνει ένα τεστ στους γαμπρούς για να διαπιστώσει αν την αγαπάνε. Πάει, λοιπόν, με τον πρώτο γαμπρό μια βόλτα στο ποτάμι. Ξαφνικά πέφτει μέσα για να δει αν θα έρθει ο γαμπρός να τη σώσει. Πράγματι βουτάει και τη γλιτώνει.
Την επόμενη μέρα ο γαμπρός βρίσκει ένα FIAT έξω από το σπίτι με ένα σημείωμα πάνω: «Σε ευχαριστώ που με αγαπάς και γι'αυτό σου κάνω ένα δώρο. Η πεθερά σου».
Τα ίδια και με τον δεύτερο γαμπρό. Τον πηγαίνει βόλτα στο ποτάμι και βουτάει μέσα για να διαπιστώσει αν θα τη σώσει. Πράγματι και αυτός βουτάει και τη γλιτώνει.
Την επόμενη μέρα ο γαμπρός βρίσκει ένα FIAT έξω από το σπίτι με ένα σημείωμα πάνω: «Σε ευχαριστώ που με αγαπάς γι'αυτό σου κάνω ένα δώρο. Η πεθερά σου».
Τα ίδια και με τον τρίτο γαμπρό. Τον πηγαίνει βόλτα στο ποτάμι και βουτάει μέσα για να διαπιστώσει αν θα τη σώσει. Αντίθετα με τους άλλους, αυτός την αφήνει να πνιγεί! «Καιρός ήταν! Να πεθάνεις παλιόγρια», ψιθυρίζει ο γαμπρός και σηκώνεται να φύγει.
Την επόμενη μέρα ο γαμπρός βρίσκει μία πανάκριβη BMW έξω από το σπίτι με ένα σημείωμα πάνω: «Σε ευχαριστώ που με αγαπάς γι'αυτό σου κάνω ένα δώρο. Ο πεθερός σου».





Πώς λέγεται ο νεοδημοκράτης που μόλις διορίστηκε στο δημόσιο με το νέο σύστημα προσωπικής συνέντευξης;
BLUETOOTH



Με την υπογραφή...

Αυτό είναι το τελευταίο Paparazzi μέχρι το Σάββατο 22/10. Από το επόμενο Paparazzi τίποτα πια δεν θα είναι ίδιο... Κάποιος θα έχει παντρευτεί... Θα το μάθετε την Κυριακή το βράδυ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK