Πού θα... πάει ο Βέλλιος των 450.000 ευρώ

Τα 4 (μικρά) ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ καταπιάνονται με την υπόθεση του 26χρονου διεθνή φορ, που ο νέος κόουτς της Φορεστ, Καράνκα τον έβγαλε...transfer list. Ο Λεμονής που τον ήθελε, η λύση του 6μηνου δανεισμού, το κασέ του και η καλοκαιρινή ... επαναδιαπραγμάτευση, ενδεχομένως πακέτο με τον “ομόσταβλο” του Γιαννιώτα.

Greece's Apostolos Vellios reacts after missing a chance to score during the World Cup Group H qualifying soccer match between Gibraltar and Greece outside Faro, southern Portugal, Tuesday, Sept. 6, 2016. (AP Photo/Armando Franca)
Greece's Apostolos Vellios reacts after missing a chance to score during the World Cup Group H qualifying soccer match between Gibraltar and Greece outside Faro, southern Portugal, Tuesday, Sept. 6, 2016. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Θα φύγει τελικά ο Απόστολος Βέλλιος από την Φόρεστ; Θα έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό; Ποια είναι η πιο πιθανή λύση;

Τα... 4 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ έχουν τις απαντήσεις:

*** Η άφιξη του κόουτς Καράνκα στην Φόρεστ δεν άλλαξε την τύχη του Βέλλιου, που μπήκε στηtransfer list.Δεν υπάρχει και...Λεμονής στον Ολυμπιακό που τον ήθελε. Ο 26χρονος φορ βέβαια έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 στην Νότιγχαμ.Με καθαρές ετήσιες αποδοχές 450.000 ευρώ.

*** ΟΒέλλιοςδείχνει να προτιμάει να συνεχίσει στην Αγγλία ενώ το μανατζερικό Γραφείο που ανήκει (Rogonτου Πολ Κουτσολιάκου), αποδεδειγμένα έχει τις άκρες σε διάφορα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να του βρει τον νέο του σταθμό.

*** Στόχος του είναι να επιλέξει μια ομάδα που θα παίζει τους επόμενους μήνες έτσι ώστε το καλοκαίρι να καθίσουν στο τραπέζι με τους Μαρινάκη – Βρέντζο και και να επανεξετάσουν το μέλλον της συνεργασίας τους από άλλη βάση. Ενδεχομένως “πακέτο” με μια άλλη παρόμοια περίπτωση, αυτή του Γιάννη Γιαννιώτα.

*** Το μανατζερικό παρελθόν άλλωστε του Κουτσολιάκου δείχνει πως συνηθίζει να συνδέει υποθέσεις που αφορούν δυο πελάτες του στην ίδια ομάδα και είναι παρόμοιες. Το έκανε πριν από μερικούς μήνες με τις ανανεώσεις των Πέλκα – Κουλούρη στον ΠΑΟΚ, όταν τις διαπραγματεύτηκε ως... πακέτο.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK