Πράσινο "παλτό" ετοιμάζεται για... σούπερ μεταγραφή!

Ποδοσφαιριστής που πέρασε για ένα φεγγάρι από τον Παναθηναϊκό και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι, αποχώρησε ως... αδιάφορος όμως τώρα ετοιμάζεται για τη μεταγραφή της καριέρας του! Διαβάστε ποιος είναι.

Πράσινο "παλτό" ετοιμάζεται για... σούπερ μεταγραφή!
evanzelista kaltsas klonaridis EUROKINISSI

Με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον Αντρέα Στραματσόνι, ο Ιταλός προπονητής έφερνε όποιον παίκτη επιθυμούσε στον Παναθηναϊκό με... καταστροφικές, για τη συνέχεια, συνέπειες. Τον Γενάρη του 2016 είχαμε τις αφίξεις των Μέστο, Βιγιαφάνιες, Μαμούτε και... Εβανζελίστα.

Οι δυο πρώτοι κάπως βοήθησαν τον Παναθηναϊκό, με τον Αργεντινό μάλιστα να φέρνει και χρήματα πίσω, καθώς πουλήθηκε με λίγο πάνω από 1.000.000€ στην Αλάνιαπορ πριν λίγες ημέρες. Οι άλλοι δυο, ωστόσο, πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Για τον Εβανζελίστα μάλιστα άφηναν να εννοηθεί πως παρότι έχει ταλέντο και ποιότητα, είναι αρκετά... σοφτ στον αγωνιστικό χώρο σε σημείο... αδιαφορίας. Γι΄αυτό το λόγο κιόλας έπαιξε ελάχιστα.

Έλα όμως που έχει ο καιρός γυρίσματα! Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Ουντινέζε παραχώρησε τον Βραζιλιάνο μέσο δανεικό στην αδύναμη Εστορίλ και ο Εβανζελίστα αποτελεί έναν από τους καλύτερους μέσους στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας!

Μπορεί η Εστορίλ να δίνει μάχη για την παραμονή (είναι ουραγός), όμως ο Εβανζελίστα ξεχωρίζει και σύμφωνα με την Abola ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή στην Μπενφίκα! Ο Φιλίπ Κροβίνοβιτς τραυματίστηκε σοβαρά και οι "αετοί" θέλουν τον πρώην άσο του "τριφυλλιού" ως μία ακόμα λύση στη μεσαία γραμμή.

Τελικά μήπως είχε δίκιο ο Στραματσόνι;

Πράσινο "παλτό" ετοιμάζεται για... σούπερ μεταγραφή!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK