Πρόκληση με... παραγγελιά από τον Σαββίδη

Δεν σταματάει τις προκλήσεις ο γιος του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, με το τελευταίο του "χτύπημα" να επιτίθεται ανοιχτά προς την ΑΕΚ. Σε ποιον παίκτη έκανε... παραγγελιά ο ισχυρός άνδρας του "δικέφαλου του Βορρά"; (PHOTO)

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μπορεί ο επεισοδιακός τελικός ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να είναι ακόμα... νωπός, αλλά οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την Κυριακή (14/5), αυτή τη φορά για τα πλει οφς.

Ο Γιώργος Σαββίδης "κάλεσε" τον κόσμο του δικεφάλου να γεμίσει την Τούμπα την Κυριακή για να δημιουργήσει μία καυτή ατμόσφαιρα.

"Την Κυριακή όλοι Τούμπα. Για να τους κλείσουμε το στόμα. Για να δείξουμε απλά ξανά ποιος είναι ο καλύτερος! Και για να τους κλείσουμε το στόμα και στο μέλλον, ορίστε μία φωτογραφία με μένα κρατώντας ένα πυρσό ενώ είμαστε στο λεωφορείο και να πανηγυρίζουμε το ΚΥΠΕΛΛΟΟΟ!".

Η... συνέχεια δόθηκε και στα σχόλια που συνοδεύουν τη φωτογραφία, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ Αμρ Ουαρντά να του γράφει χαϊδευτικά "Χαμπίμπι" (σημαίνει αγαπημένε μου) και τον γιο του Ιβάν να απαντάει "Γεια σου αγαπημένε μου. Θέλω δύο γκολ από σένα αυτή την Κυριακή έτσι για πλάκα".

Πρόκληση με... παραγγελιά από τον Σαββίδη

Να θυμίσουμε πως στον τελικό του Σαββάτου, ο Ουαρντά δεν αγωνίστηκε καθώς ήταν εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ και ίσως να βρει την ευκαιρία στο προσεχές παιχνίδι να βοηθήσει τους "ασπρόμαυρους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK