Προπονητής που προτάθηκε στον Ολυμπιακό, συνεχίζει στην... Ινδία!

Έμπειρος προπονητής ο οποίος μίλησε δυο φορές στο πρόσφατο παρελθόν με τον Ολυμπιακό και έχει κάνει καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ, προτίμησε αρχικά την Γκάνα και τώρα την... Ινδία! Διαβάστε ποιος είναι.

Israel manager Avraham Grant reacts during their Group 4 World Cup 2006 qualifying soccer match against Ireland at Lansdowne Road in Dublin, Saturday, June 4, 2005.   Israel came back from 2-0 down to draw the match 2-2.  (AP Photo/Matt Dunham)
grand AP IMAGES

Το καλοκαίρι του 2012 ήταν από τα πιο δύσκολα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης κλήθηκε να βρει τον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος λίγους μήνες νωρίτερα ανακοίνωσε πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Δυο από τα ονόματα που, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, είχαν ξεχωρίσει στη λίστα με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας, ήταν αυτά των Λεονάρντο Ζαρντίμ και Αβραάμ Γκραντ. Ο πρώτος νεαρός και φιλόδοξος, ο δεύτερος με εμπειρία από τους πάγκους των Τσέλσι, Πόρτσμουθ και Γουέστ Χαμ.

Τελικά τη... μάχη κέρδισε ο νέος και φιλόδοξος Ζαρντίμ, ο οποίος βέβαια λίγους μήνες απολύθηκε γιατί ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε... καλό ποδόσφαιρο. Ο Γκραντ έμεινε άνεργος και το 2014 συμφώνησε με την εθνική ομάδα της Γκάνας!

Πλέον, έχοντας μείνει ελεύθερος ( προτάθηκε εκ νέου το καλοκαίρι που μας πέρασε) συνεχίζει το... τουρ του στην εξωτική Ινδία υπογράφοντας συμβόλαιο με την NorthEast United FC, έχοντας το ρόλο του συμβούλου και υπεύθυνου για τις μεταγραφές.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK