Η τιμωρία Γιαννακόπουλου για Πηλοΐδη και η απάντηση

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000 ευρώ και αυστηρή επίπληξη για φωτογραφία που ανέβασε στο instagram, ωστόσο... απάντησε με νέο ποστάρισμα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είχαν ζητήσει μονοετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, εξαιτίας ενός ποσταρίσματος που είχε κάνει για τον διαιτητή Πηλοΐδη. Ο Αθλητικός Δικαστής όμως απήλαξε τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού και τον τιμώρησε με πρόστιμο 2.000 ευρώ και αυστηρή επίπληξη.

Αναλυτικά:

"1) Επιβάλλεται στον κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο του Παύλου, πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την από 24-1-2017 δήλωση του στο Instagram, με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 2.000,00€ και έγγραφη ενώπιον του ΜΔΟ ρητή ανάκληση των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους του εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την επίδοση σε αυτόν της σχετικής πειθαρχικής απόφασης.

2) Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την ως άνω ανακοίνωση".

Aκολούθως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε νέο ποστάρισμα γράφοντας: " Με βάση την αποφαση του αθλ. δικαστή ανακαλώ ότι ο πηλοΐδης οδηγεί τον θρήνο προς την δόξα...οι όποιες επιτυχίες του ολυμπιακού ΔΕΝ συσχετίζονται με αποφάσεις εν λόγω διαιτητή...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK