Πρόταση σε Παντελίδη από ομάδα έκπληξη

Μέχρι το...εξωτερικό έφτασε η χάρη του Σάββα Παντελίδη. Ποια ομάδα, από ποια χώρα, η σούπερ προσφορά της και η απάντηση του Έλληνα κόουτς, ο οποίος έκανε την αγωνιστική υπέρβαση με τον Ηρακλή. Όλο το παρασκήνιο στο contra.gr.

Πρόταση σε Παντελίδη από ομάδα έκπληξη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάββας Παντελίδης παραμένει χωρίς ομάδα μετά το επίτευγμα με τον Ηρακλή. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κράτησε στη Super League αγωνιστικά τον “Γηραιό”, άσχετα αν τώρα η ομάδα κινδυνεύει με υποβιβασμό, από τη στιγμή που δεν εξασφάλισε άδεια.

Ο 52χρονος τεχνικός μπορεί να μην βρήκε άμεσα ποδοσφαιρική στέγη, λέγοντας πάντως και μερικά “όχι”, σε προτάσεις που του έγιναν, αλλά προ ημερών, σύμφωνα με πληροφορίες του contra.gr, δέχτηκε δελεαστική πρόταση από ομάδα της Ινδονησίας!

Πρόκειται για την Sriwijaya, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας και στην οποία αγωνίζεται ο πρώην μεσοεπιθετικός της Βέροιας, Τιχανί Μπελαΐντ. Η διοίκηση της Sriwijaya ήθελε να απομακρύνει τον προπονητή της αυτό το διάστημα που υπάρχει διακοπή (τα τελευταία χρονικά ματς έγιναν στις 19 Ιουνίου και η επανέναρξη είναι στις 3 Ιουλίου) και έγινε κρούση στον Παντελίδη, με συνδετικό κρίκο τον τέως Τυνήσιο παίκτη της Βασίλισσας του Βορρά.

Στον Έλληνα προπονητή προτάθηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, δηλαδή μέχρι τις 12 Νοεμβρίου. Τα χρήματα που του δίνονταν έφταναν τις 27.000 ευρώ το μήνα! Με άλλα λόγια, 135.000 ευρώ για ένα πεντάμηνο συνεργασίας. Ο Παντελίδης αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση που του κατατέθηκε, θέλοντας να περιμένει για κάτι καλό εντός των συνόρων!

Ύστερα από 11 παιχνίδια πρωταθλήματος, η Sriwijaya είναι στην 13η θέση (συμμετέχουν 18 ομάδες) με απολογισμό 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Σημειώνεται ότι στην ίδια λίγκα παίζουν μεγάλα ονόματα, όπως για παράδειγμα ο Μπουμπακάρ Σανόγκο (Madura United), Πίτερ Οντεμβίγκι (Madura United), Μάικλ Εσιέν (Persib Bandung) και Ντιντιέ Ζοκορά (Semen Padang).

News 24/7

24MEDIA NETWORK