"Ψαλίδι" στα εισιτήρια του τελικού από την ΕΠΟ

Τα όσα έγιναν πέρσι στον Βόλο έχουν θορυβήσει κυβέρνηση και ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόθεση για (πολύ) λιγότερα εισιτήρια σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Διαβάστε γιατί αριθμό μιλάμε με τα σημερινά δεδομένα.

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
kupello elladas koupa EUROKINISSI

Οι πρώτες σκέψεις για το πως θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ έχουν ήδη κατατεθεί ενώ έχουν παρθεί και οι πρώτες αποφάσεις.

Η πρώτη εξ' αυτών αφορά τον αριθμό των εισιτηρίων που θα δοθεί στις δύο ομάδες προς διάθεση. Η πρόθεση που υπάρχει αυτήν την ώρα και με την οποία συμφωνεί και η κυβέρνηση, είναι να δοθούν λιγότερα από 20.000 εισιτήρια σε κάθε φιναλίστ.

Αυτό θα επιτρέψει στην ΕΛΑΣ να οργανωθεί καλύτερα και να ελέγξει πιο αποτελεσματικά τον κόσμο, κάτι που απέτυχε να κάνει στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι του Βόλου, στο οποίο έγινε ένας πραγματικός χαμός με σοβαρά επεισόδια.

Όσο λοιπόν και αν "γκρινιάξουν" οι φιναλίστ, ο αριθμός των εισιτηρίων δεν πρόκειται να φτάσει στα επίπεδα του τελικού του 2014, όταν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ πήραν από 25.000 μαγικά χαρτάκια.

Ο φόβος, πλέον, φυλάει τα έρμα...

Ν.Γ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ