Ψηστήρι σε Λουντ ετοιμάζουν οι φίλοι της ΑΕΚ!

Ποιος είναι ο νεαρός Έλληνας άσος που δεν παίζει στους "big 4" και έχει τρελάνει τους ξένους σκάουτς, το νέο συμβόλαιο του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ και ποια ομάδα της Πριμέρα θέλει τον Γιαννιώτα. Για... επιδόρπιο, τι ετοιμάζουν οι φίλοι της ΑΕΚ στον Ρόμπιν Λουντ με σκοπό να γίνει... Νίκλας Χουλτ.

Ψηστήρι σε Λουντ ετοιμάζουν οι φίλοι της ΑΕΚ!
loud hult lazaros EUROKINISSI

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΝ ΛΟΥΝΤ

-- Ξεκινάμε με Sportday και τον " Τρελό του Χωριού ". Σύμφωνα με την εφημερίδα, μερίδα των φίλων της ΑΕΚ ετοιμάζει ιδιαίτερη... υποδοχή στον Ρόμπιν Λουντ! Αυτό γιατί πιστεύουν πως ο Φινλανδός θα γίνει... Νίκλας Χουλτ και θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τον Λουντ θέλει και ο Μανόλο Χιμένεθ που έχει σχηματίσει εξαιρετική εντύπωση για τον 25χρονο μέσο, αφού μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις. Μένει να δούμε αν... επιβεβαιωθούν οι φήμες.

-- Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε πως Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν βάλει στο μάτι τον μέσο του Λεβαδειακού, Ζήση Καραχάλιο. Ο 22χρονος άσος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και με την εθνική ελπίδων, οπότε οι Βοιωτοί περιμένουν σε περίπτωση πρόκρισης της Ελλάδας, καλύτερες προσφορές.

ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ Ο ΝΙΝΗΣ

-- Πάμε και στο Sportime . Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε, ο Σωτήρης Νίνης είναι δυσαρεστημένος με τις τελευταίες επιλογές που έχει κάνει και γι' αυτό το καλοκαίρι θέλει να βρει κάτι καλό. Είτε από Ελλάδα, είτε από το εξωτερικό.

Αλλαγή όμως δεν θα κάνει μόνο στο θέμα ομάδα, αλλά, όπως διαβάζουμε, και σε εκπρόσωπο! Η πιάτσα δηλαδή βοά πως θα αλλάξει μάνατζερ! Πάντως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ο 28χρονος άσος έχει αγωνιστεί ελάχιστα.

-- Αν ο Μελιόπουλος κοστίζει κοντά στο 1.500.000€, τότε ο Δουβίκας πόσο πρέπει να κάνει; Συνεχίζοντας στο Sportime , διαβάζουμε πως ο νεαρός άσος του Αστέρα εντυπωσίασε με την Εθνική Νέων, μετρώντας 240 αγωνιστικά λεπτά, 3 γκολ, 2 δοκάρια, 1 ασίστ και 8 από τις 14 συνολικά τελικές της ομάδας στο Elite Round!

Ήδη οι Αρκάδες τρίβουν τα χέρια τους και περιμένουν προτάσεις το καλοκαίρι. Μεγαλύτερες των 2.000.000€.

ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΡΑΖΒΑΝ

-- Πάμε στην Γάτα και τον " Ευαγγελιστή ". Όπως διαβάζουμε, το νέο συμβόλαιο του Ραζβάν Λουτσέσκου έγινε 2+1 χρόνια, από 1+2 που ήταν πριν. Δηλαδή ο Ρουμάνος είναι πιο... εξασφαλισμένος. Μάλιστα αυξήθηκαν και οι αποδοχές του, με τον Ιβάν Σαββίδη να βάζει μέσα υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης. Μην ξεχνάμε πως ο Ραζβάν έχει... φαν στην Ιταλία.

-- Στην ίδια στήλη διαβάζουμε πως στη... μυστική συνάντηση της Τετάρτης υπό της σκέπη του Γιώργου Βασιλειάδη, ειπώθηκε να γίνει ο τελικός κυπέλλου μόνο με μαθητές. Αυτό έκανε έξαλλο τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, που φέρεται να είπε πως ο ΠΑΟΚ δεν θα δεχθεί να παίξει στο ΟΑΚΑ χωρίς 30.000 οπαδούς του!

ΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ

-- Κλείνουμε με Ώρα των Σπορ και " Πληροφοριοδότη". Η Αλαβές έχει γραφτεί πως εξετάζει την περίπτωση του Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός στην Βαγιαδολίδ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η στήλη, δεν είναι βέβαιο πως θα γίνει κίνηση, όμως στο φιλικό της Εθνικής με την Αίγυπτο, βρέθηκε άνθρωπος της ισπανικής ομάδας στο γήπεδο.

Ο Γιαννιώτας μπήκε ως αλλαγή στο 64ο λεπτό και σίγουρα τον... τσέκαραν. Μένει να δούμε αν θα περάσουν στο... παρασύνθημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK