Ψωροκωστένογλου

Ψωροκωστένογλου

Ο Νικολαϊδης ενημέρωσε τον Δημητρέλο ότι παρά τις προσπάθειές του δε βρήκε λύσεις στο οικονομικό πρόβλημα της ΑΕΚ και τον συμβούλευσε να κρατήσει τον προπονητή. Για την Ψωροκώσταινα καλός είναι κι ο Ψωροκωστένογλου.

Το χρυσό μετάλλιο του Άρη Γρηγοριάδη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Σκάσε και κολύμπα.

Υπεγράφη την Τρίτη η συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον Αλαφούζο. Μαζί με τις μετοχές του ΠΑΟ τού δίνουν δώρο και τις μετοχές του MEGA.

Έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση στη λίγκα, με τις μισές σχεδόν ομάδες να κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς αδειοδότηση, είναι απορίας άξιον τι πρωτάθλημα θα πάρει του χρόνου ο Ολυμπιακός.

Ο Δημητρέλος αποκάλυψε ότι ο Ντέμης του είπε πως μπορεί να έχει τη λύση για την ΑΕΚ μετά τις εκλογές. Ποντάρει πολλά σε Μάνο-Τζήμερο.

Ο Σάκης Ρουβάς επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης το προπονητήριο της Εθνικής ποδοσφαίρου, έτρεξε με τους Έλληνες διεθνείς και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Eurovision.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε στο ΔΣ του ΠΑΟ ότι η προσπάθειά του να εξασφαλίσει δάνειο υπονομεύεται από την πλευρά του Ολυμπιακού. Γι' αυτό μόνη λύση είναι το μνημόνιο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ντέμης είχε βάλει τόσο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών, που η κατάληξη απογοήτευσε πολλούς. Ειδικά τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι όντως απελπιστική η κατάσταση στη Super League. Ούτε μια ούτε δυο ούτε τρεις - δέκα ομάδες παίρνουν κανονικά άδεια.

Κατασχετήριο για ποσό 13,5 εκατ. ευρώ απέστειλε το δημόσιο στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Εδώ που έφτασε η κατάσταση, το λες και καταχεστήριο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK