Ψυχογράφημα ευθεία γραμμή

Ο Κώστας Καϊμακόγλου γράφει στο blog του στο contra.gr για τα συναισθήματα που άφησε στο ελληνικό στρατόπεδο η ήττα από τη Γαλλία αλλά και για τη μάχη του προολυμπιακού με τη Σερβία.

Ψυχογράφημα ευθεία γραμμή

Είναι λίγο δύσκολο να πατήσεις ένα κουμπί και να αλλάξεις εντελώς συναισθήματα μετά από μία ήττα όπως αυτή κόντρα στη Γαλλία αλλά εμείς ακριβώς αυτό θα πρέπει να κάνουμε.

Θα πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουμε και να φέρουμε το ψυχογράφημα των συναισθημάτων μας σε ευθεία γραμμή. Σήμερα πήγαμε να πετύχουμε κάτι πολύ μεγάλο αλλά αύριο θα παίξουμε για τον μεγάλο αρχικό μας στόχο που είναι η πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά.

Στα αποδυτήρια υπήρξε αρχικά απογοήτευση, δεν το κρύβω. Αλλά σιγά-σιγά ο ένας προσπαθούσε να τραβήξει τον άλλον σε ένα κύμα...αισιοδοξίας: «Δεν πειράζει, πάμε να το πάρουμε αύριο», λέγαμε. Και σίγουρα αν τα καταφέρουμε θα είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία.

Θα αντιμετωπίσουμε τη Σερβία και ξέρω ότι στο μυαλό όλων έρχεται το περσινό επεισοδιακό φιλικό στο Ακρόπολις. Και εμείς το θυμόμαστε, αλλά θα πρέπει να το ξεχάσουμε μπαίνοντας στο παρκέ. Να το ξεχάσουμε εντελώς.

Η Σερβία είναι γεμάτη ομάδα, επιπέδου Γαλλίας θα έλεγα. Έχει καλούς παίκτες σ’ όλες τις θέσεις αλλά οι προπονητές μας θα την αναλύσουν καλά για να διαπιστώσουμε πως μπορούμε να την χτυπήσουμε. Με απόλυτη προσήλωση στην τακτική, όπως στο σημερινό αγώνα, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK