Ραντεβού στο Λονδίνο

Στο τελευταίο ποστάρισμά του στο blog του στο Contra.gr, ο Κώστας Καϊμακόγλου κάνει τον απολογισμό του Ευρωμπάσκετ και ανανεώνει το ραντεβού του με τους φίλους της Εθνικής για το επόμενο καλοκαίρι.

Ραντεβού στο Λονδίνο

Παρά την ήττα σήμερα νομίζω ότι η πορεία μας στο τουρνουά κρίνεται απολύτως επιτυχημένη. Είχαμε πει ότι θέλαμε την πρόκριση στο προοολυμπιακού τουρνουά και ότι επιθυμούσαμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια.

Νομίζω ότι αν εξαιρέσει κανείς το παιχνίδι με τα Σκόπια και κάποια νεκρά διαστήματα σε κάποια άλλα παιχνίδια, οι στόχοι επετεύχθησαν. Παίξαμε πολύ δυνατά, παλέψαμε κόντρα σε κάθε αντίπαλο, μοχθήσαμε μέχρι τελικής πτώσης για τη νίκη.

Σίγουρα όλα τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους. Αλλά και τα παιδιά που δεν βρέθηκαν φέτος μαζί μας λόγω τραυματισμών ή κάποιων συγκυριών αξίζουν μία θέση στην Εθνική. Ως προς το άμεσο μέλλον είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε αλλά σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι σαφώς και μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση για τους Αγώνες του Λονδίνου.

Δεν ξέρουμε που θα γίνει το προολυμπιακό τουρνουά, αλλά το τραγούδι για το Πουέρτο Ρίκο έχει γίνει χιτ μεταξύ μας. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Από την προετοιμασία μας στην Κύπρο ακούγαμε συγκεκριμένα τραγούδια μέσα στο πούλμαν, πολλά τραγούδια, τα οποία μάς έφτιαχναν τη διάθεση. Ημασταν μία οικογένεια όλο αυτόν τον καιρό.

Πλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ημέρες τουρισμό στο εξωτικό Κάουνας, επιστροφή στην Ελλάδα, ξεκούραση για να χαλαρώσει το σώμα και το μυαλό και στη συνέχεια φουλ προετοιμασία με τις ομάδες μας.

Θέλω σ' αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τους αναγνώστες του contra.gr για την επικοινωνία που είχαμε και φέτος μέσα από το blog μου. Για μένα ήταν μεγάλη χαρά, ελπίζω το ίδιο να συμβαίνει και με σας που με διαβάζατε όλες αυτές τις ημέρες.

Σας ευχαριστώ και πάλι

Κώστας

News 24/7

24MEDIA NETWORK