Σα θέλει ο ΠΑΟ και ο Μολέδο, τύφλα να 'χει η Ιντερνασιονάλ

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ιντερνασιονάλ και Μολέδο έριξαν τα χαρτιά τους πάνω στο τραπέζι και από την Πέμπτη μέχρι τον... Ιούλιο αναμένεται μία ενδιαφέρουσα παρτίδα πόκερ για χάρη του... Βραζιλιάνου. Πως θα κινηθεί η κάθε πλευρά προς το συμφέρον της.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
moledo EUROKINISSI

Η παρτίδα πόκερ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό, Ιντερνασιονάλ, ΠΑΟΚ και Μολέδο φτάνει στο τέλος της. Δε θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό άλλωστε, καθώς κατά την διάρκεια της Τετάρτης (10/1) η κάθε πλευρά άνοιξε φαρδιά πλατιά τα χαρτιά της.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να συνεχίσει, με την μορφή δανεισμού, την καριέρα του στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι όταν και θα στηθεί νέο... πόκερ, αυτή τη φορά χωρίς τον Παναθηναϊκό. Από τη στιγμή που οι παρουσίες στο τραπέζι έγιναν τέσσερις, η κατάσταση άρχισε να είναι μπερδεμένη αλλά ταυτόχρονα ξεκάθαρη.

Μπερδεμένη λόγω του προσυμφώνου που έχει υπογράψει ο Μολέδο με την Ιντερνασιονάλ και οι νομικοί κλήθηκαν να ψάξουν το τι θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση που αυτό έφτανε σε δικαστική αίθουσα και ξεκάθαρη διότι όσο οι μέρες κυλούσαν και ο Μολέδο δεν έμπαινε στο αεροπλάνο για Βραζιλία, τόσο στον ΠΑΟΚ καταλάβαιναν πως αν χειριστούν σωστά την υπόθεση, να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη.

Πλέον, αυτό που αναμένεται να γίνει την Πέμπτη είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την φόρμουλα πάνω στην οποία δουλεύουν από το πρωί της Τετάρτης ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, για τον δανεισμό του Μολέδο στον "Δικέφαλο του βορρά". Την Τετάρτη η Ιντερνασιονάλ έπαιξε το χαρτί του προσυμφώνου.

Τι ανακοίνωσαν οι Βραζιλιάνοι; Πως έχουν στα χέρια τους προσύμφωνο για συνεργασία με τον Μολέδο από 1/7/2018 και πως " σεβάστηκαν τις διαδικασίες που προβλέπονται υπό τους κανονισμούς της ΦΙΦΑ". Μπορεί να μιλάμε για παιχνίδι λέξεων, αλλά η αναφορά στους κανόνες της ΦΙΦΑ δεν αφορά την δύναμη του προσυμφώνου, αλλά το τρόπο με τον οποίο κινήθηκαν για ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο με άλλη ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει πείσει τον Μολέδο να ανηφορίσει από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος της σεζόν, και σε αυτό το διάστημα, τόσο ο "Δικέφαλος του βορρά" όσο και ο βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, θα τα βάλουν κάτω και θα δουν τον τρόπο με τον οποίο θα επεκτείνουν την συνεργασία τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK