Σε κάποιους δεν άρεσε... η παραμονή Ανδριανού!

Πώς και πώς περίμεναν κάποιοι την αντικατάσταση του Γιάννη Ανδριανού στο υφυπουργείο Αθλητισμού, με τον ανασχηματισμό που ανακοίνωσε την Δευτέρα ο Πρωθυπουργός.

Σε κάποιους δεν άρεσε... η παραμονή Ανδριανού!
INTIME SPORTS

Ειδικά σε μια ομοσπονδία που τελευταία έχει έρθει σε ρήξη μαζί του, διότι βλέπει πως... ούτε με Ανδριανό ανοίγει η κάνουλα, τα έβαψαν κυριολεκτικά μαύρα...

Πριν από τον ανασχηματισμό, μάλιστα, στη συγκεκριμένη ομοσπονδία την είχαν σίγουρη την αντικατάσταση του Ανδριανού, αλλά είδαν να αντικαθίσταται μόνο ο Πάνος Παναγιωτόπουλος από το Υπουργείο Πολιτισμού, ο οποίος κατά κοινή ομολογία... πέρασε και δεν ακούμπησε!

Αυτός ο ανασχηματισμός πάντως, έχει αθλητικό ενδιαφέρον και μέσω... άλλων Υπουργείων! Στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης τοποθετήθηκε ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, ενώ ο πρώην γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Κώστα Κουκοδήμος, ανέλαβε υφυπουργός Παιδείας.

Οι δυο τους θήτευσαν στην ΓΓΑ την ίδια εποχή! Και η... διαβολική σύμπτωση είναι πως η γνωστή σε όλους κόντρα που είχαν τότε, ήταν για την ομοσπονδία που αναφέραμε παραπάνω! Ο μεν την πολεμούσε με λύσσα, ο δε... την στήριζε!

Πάλι καλά που ο Σαμαράς δεν τους έβαλε στο ίδιο υπουργείο! Θα είχε πλάκα με υπουργό Πολιτισμού τον Ορφανό, υφυπουργό τον Ανδριανό και γ.γ.Α. τον Κουκοδήμο...

Α.Α.

News 24/7

24MEDIA NETWORK