Εκπέμπει... SOS ο Άρης

Κρίσιμες ώρα για τον Άρη του Παναγιώτη Γιαννάκη λόγω... Νίκου Λάσκαρη. Τι φοβούνται οι φίλοι των "κίτρινων" με αποτέλεσμα το αγωνιστικό να περάσει όχι σε δεύτερη, αλλά σε τρίτη μοίρα!

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
giannakis EUROKINISSI

Ο Άρης συνεχίζει να έχει πολλά προβλήματα και ο Παναγιώτης Γιαννάκης να μην μπορεί να δουλέψει με ησυχία. Έτσι το μέλλον καθίσταται ακόμα πιο αμφίβολο. Μην ξεχνάμε ότι τα προβλήματα της διοίκησης Λάσκαρη με τα προσωπικά οικονομικά θέματα που έχει στις επιχειρήσεις του, έχουν επηρεάσει την ομάδα που περίμενε τους Τούρκους χορηγούς σαν μάνα εξ ουρανού!

Για να βγει η φετινή σεζόν και να μην καταπέσει η συμμετοχή της ομάδας στην διαδικασία εξυγίανσης με τους παλιά χρέη της. Κανείς δεν γνωρίζει όμως τι συμβαίνει με τους Τούρκους και όλα δείχνουν ότι ναυάγησε το ζήτημα επί της ουσίας...

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Η ομάδα έχει λοιπόν μεγάλο άγχος και επειδή κουβαλά χρέη από πέρσι υπάρχει κίνδυνος να βρεθεί με πρόβλημα μεταγραφών από την FIBA σύντομα, αλλά και επειδή μπορεί να χάσει τις ρυθμίσεις που έχει με τα χρέη της και προς ιδιώτες και το Δημόσιο με τα σχετικά άρθρα που έχει υπαχθεί. Γενικά στον Άρη υπάρχει μια μεγάλη ανησυχία ειδικά στον κόσμο της ομάδας που παρόλα αυτά έδειξε την δύναμή του και την αγάπη του γεμίζοντας σχεδόν το Παλέ με τα Τρίκαλα!

Όμως η ομάδα είναι μετέωρη και προ του κινδύνου γενικής κατάρρευσης αν δεν βρεθούν άμεσα χρήματα. Ειδικά το κομμάτι που είχε να κάνει με την υπόθεση εξυγίανσης που κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν προχωράνε και πως οι πληρωμές.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ... ΤΖΟΚΕΡ

Συνεπώς με όλα αυτά το τελευταίο που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι η πορεία της ομάδας φέτος. Η χρονιά θεωρείται χαμένη και στόχος πια είναι να μην κινδυνεύσει ο σύλλογος και γι αυτό είχε δοθεί ο τίτλος του "τελικού" στις αναμετρήσεις με Τρίκαλα και Πανιώνιο που τελικά κερδήθηκαν. Το κέρδος είναι η επιστροφή Μποχωρίδη που δείχνει ότι μπορεί να γίνει και ηγέτης ενός νέου Άρη και με τον Αθηναίου να φτιάξει ένα πολύ καλό περιφερειακό δίδυμο.

Το ερώτημα είναι τι γίνεται με τους Αμερικανούς. Ο Άρης... κατάφερε να αλλάξει τους 5 από τους 6 ξένους του είτε λόγω αστοχίας στις επιλογές, είτε επειδή κάποιοι όπως ο Μπένσον βρήκαν καλύτερα συμβόλαια!

Ο μόνος που παρέμεινε είναι ο Μπελ. Ήρθαν και οι Μάρας - Προύιτ και ψάχνει και άλλους παίκτες ο Γιαννάκης. Άγνωστο πάντως παραμένει πως θα πληρωθούν. Μέσα σε όλα αυτά η ομάδα συνεχίζει με ελπίδες πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά το μυαλό όλων είναι στο πως θα βγει οικονομικά η σεζόν...

Σ.Τ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK