Σπάει κεφάλια

Σπάει κεφάλια

Με κοινή δήλωση οι μπασκετμπολίστες ΠΑΟ και Ολυμπιακού στέλνουν ηχηρό μήνυμα κατά της βίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι είτε σπάσει το κεφάλι του Σπανούλη είτε του Διαμαντίδη πονάει το ίδιο. Οι τελικοί είναι μια ευκαιρία να το διαπιστώσουμε.

Θερμής υποδοχής έτυχε η αποστολή του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης από τους Έλληνες ομογενείς. Ειδικά ο Βαλβέρδε έγινε δεκτός με τιμές αρχηγού κράτους - ούτε ο Τσίπρας να ήταν.

Αν νομίζει ο Σαμαράς ότι με την επιστροφή της Ντόρας θα βγει η ΝΔ πρώτο κόμμα κι ο ίδιος θα γίνει πρωθυπουργός, είναι πολύ Πικραμμένος.

Η χαμένη του τελικού ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν από τις πρώτες ομάδες που έσπευσαν να συγχαρούν τον Ολυμπιακό - πρόλαβε και τον ΠΑΟ ακόμη.

Αν κρίνουμε από το κλίμα στην κοινή συνέντευξη Τύπου καθώς και από την κοινή δήλωση των παικτών των φιναλίστ, οι τελικοί του μπάσκετ θα διεξαχθούν σε κλίμα συμφιλίωσης και ευγενούς άμιλλας. Γι' αυτό ο θεός να βάλει το χέρι του.

Το βράδυ της Πέμπτης θα γίνει με κάθε επισημότητα και μεγαλοπρέπεια η τελετή παράδοσης-παραλαβής της ολυμπιακής φλόγας. Ελπίζουμε να πετύχει διότι διαφορετικά κάποιος πρέπει να πληρώσει το Καλλιμάρμαρο.

Σύμφωνα με το πλάνο για τη μετατροπή της ΠΑΕ σε εταιρεία λαϊκής βάσης, το οποίο ανέλυσε την Τετάρτη στους μικρομετόχους ο Γιάννης Αλαφούζος, κάθε φίλαθλος θα κληθεί να βάλει 450 ευρώ στο Σωματείο Φίλων ΠΑΟ ώστε να μαζευτούν συνολικά 10-15 εκατ. ευρώ. Μάζευε κι ας είν' και δραχμές.

Ο Αχιλλέας Μπέος κατέθεσε νέο αίτημα αποφυλάκισης, το οποίο θα εξεταστεί τον Ιούνιο. Ελπίζουμε πριν από τις εκλογές, για να ξέρουμε τι θα ψηφίσουμε.

Την Πέμπτη ορκίζεται η νέα κυβέρνηση - άγνωστο σε τι.

Ο Ζαμπέτας επιτέθηκε με δηλώσεις του στον Μιχάλη Σηφάκη επειδή έκανε προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης. Απείλησε μάλιστα ότι αν δεν την αποσύρει, δεν πρόκειται να του ξαναγράψει τραγούδι.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα παραλάβει εκ μέρους των Άγγλων διοργανωτών την ολυμπιακή φλόγα για να τη μεταφέρει στο Λονδίνο. Του τη ζήτησε η Βικτόρια για το σαλόνι της.

Ένας από τους υποψήφιους για τον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Μίτσελ, προτίμησε να μείνει στη Σεβίλλη αντί να έρθει στον Ολυμπιακό. Το δίλημμα ήταν ευρώ ή δραχμή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK