Special

Special
Από σήμερα και στο εξής, η στήλη αρχίζει την αναδρομή στο φετινό συγκλονιστικό (ε;) πρωτάθλημα της Α'Εθνικής.

"Πατέρα, δεν περνάς μπροστά μου γιατί με κοιτάζουν περίεργα..."

"Η Ζήνα τραγουδάει για πρωτάθλημα κι εγώ για έξοδο στο ΟΥΕΦΑ. Πως θα πάω μπροστά έτσι;"

"Θα μπεις, θα βγείς, θα ξαναμπείς και θα ξαναβγείς..."

"Τώρα μπες..."

"Πέρασαν πέντε λεπτά. Μπορώ να τον βγάλω τώρα..."

"Ανάβεις φωτιές, ανάβεις κι όλα τα καίς..."

"Στάσου μύγδαλα!"



ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ...

Το λέει ξεκάθαρα...

Είναι σαφέστατος σε αυτό που ζητάει...

Οι παίκτες καταλαβαίνουν πάντα αυτό που θέλει...

Μήπως δεν σφυρίζει και του έχουν κολλήσει τα δάχτυλα στα δόντια;



Η Γεροντοκόρη

Μας ζάλισε τον έρωτα αυτός ο ΑΝΤ1 κυρ Αστυνόμε μου. Πήρε τα δικαιώματα του τελικού Κυπέλλου Αγγλίας και νόμισε πως πήρε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ενάμιση μήνα πριν το διαφήμιζε το παιχνίδι. Είχα χάσει τις μέρες. Καθόμουν κάθε Σάββατο να δω τον τελικό. Αυτό το Σάββατο είναι, το άλλο Σάββατο είναι, το επόμενο είναι, το μεθεπόμενο; Κανείς δεν ήξερε.

Είπαμε να το προμοτάρεις το εμπόρευμα αλλά εσύ το παράκανες. Ξεχάσαμε και πότε γίνεται από την πολύ την διαφήμιση. Ευτυχώς τελείωσε και δεν θα έχουμε τα τρέϊλερ να μας πονοκεφαλιάζουν. Λες και θα μας δείχνανε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τέτοια πρεμούρα πια…πήρε ένα παιχνίδι και μας το έβγαλε ξινό.

Και που το έβαλε δηλαδή, ποιος το είδε; Μόνο ο παππούς μου το παρακολουθούσε γιατί δεν άντεχε να δει τον Παναθηναϊκό. Θα πάρω εγώ πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια και θα κάτσω να δω την Μάντσεστερ. Βρε την Μάντσεστερ θα την τρώω στην μάπα για τα επόμενα 50 χρόνια, εμείς σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Δεν την είδατε την ΑΕΚ; Ποια ΑΕΚ δηλαδή, περισσότερο με το Γενικό Κρατικό μοιάζει.

Αλλά κατά βάθος, μιλάμε για πολύ βάθος όμως, αγαπιόσαντε όλοι μεταξύ τους.

Όπως εμείς καλή ώρα. Κύπελλο, Πρωτάθλημα…Τρελή αγάπη. Βέβαια άμα μείνει ο Σουμ δεν ξέρω αν θα αγαπιόσαντε ακόμα αλλά εντάξει, ο καιρός θα δείξει. Και επειδή ξέρω τι σκέφτεστε, θα ενώσω την φωνή μου με την δική σας. Ο Σουμ να φύγει, η κόρη του να μείνει. Να της δώσουμε και το κλειδί της πόλης να μπαινοβγαίνει όποτε γουστάρει. Καλό κορίτσι, ρε παιδιά, όμορφο, καλλιεργημένο αλλά αθώο και άμαθο. Τα πανέρια με τα γαρύφαλλα που φεύγανε στην Πέγκυ Ζήνα τα κοίταζε λες και αντίκρυσε πρώτη φορά τον κόσμο. Μα άμα δεν τα ξέρεις αυτά κοπέλα μου, τι στο καλό ξέρεις; Πώς θα μείνεις στην Ελλάδα; Αυτά τα μαθαίνουμε με το πού γεννιόμαστε. Πώς πετάμε τα πανέρια, πόσες μοίρες θα έχει η γωνία που θα φύγει το γραύφαλλο, με τι ταχύτητα… χημεία, γεωμετρία και φυσική, πρώτο τραπέζι πίστα.

Δεν είναι μαθημένο στις νίκες το κορίτσι. Να κάτσει λίγο ακόμα, να το σηκώσουμε και του χρόνου, να είναι πιο χαλαρή, να έχει ξεπεταχτεί λίγο. Έχει και άλλο ελλάττωμα όμως…Κάθεται συνέχεια δίπλα στον μπαμπά της. Διπλάρωσε Χριστιανή μου κάνα ποδοσφαιριστή, να σώσεις και την θέση του πατέρα σου. Θα τα φτιάξεις εσύ π.χ με τον Κωνσταντίνου, θα πιέσει και ο Μιχάλης λίγο την κατάσταση στον πρόεδρο…και είναι καλό κορίτσι κύριε Μήτσου μου και το αγαπώ και θα παντρευτούμε και κρατείστε και τον μπαμπά στην δουλειά να έχει να την προικίσει.

Εγώ, θα σου τα λέω όλα; Χαζή είσαι;

Κάνε λίγο τα γυναικεία σου, τα νάζια σου, τόσοι ανύπαντροι είναι στην ομάδα. Τι έχει ο μπαμπάς σου δηλαδή, μέλι; Περισσότερο σε κερύθρα φέρνει. Να πώ ότι ήταν και ομορφάντρας να δώσω τόπο στην οργή. Αδικαιολόγητη σε βρίσκω.

Βλέπεις πως δεν τον σηκώνει το κλίμα, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Πέτα λίγο μπούτι, τίναξε λίγο τα μαλλιά να ΄χεις να τρώς και του χρόνου. Εγώ, για το καλό σου το λέω.

Είμαι μια πρωταθλήτρια πια…Μπορείτε να με αποθεώσετε. Ναι, το παραδέχομαι. Πήρα και Κύπελλο και πρωτάθλημα . Ρε να μου το λέγανε στις αρχές της χρονιάς, θα κρατούσα ακόμα την κοιλιά μου από τα γέλια. Τώρα, το έχω πάρει πιο ψύχραιμα. Όλοι οι βάζελοι δηλαδή. Σαν να μη το έχουμε καταλάβει ακόμα. Θα έπρεπε να καεί όλη η χώρα ρε τόσα χρόνια που περιμέναμε…αυτά τα γλέντια δεν ήταν τίποτα.

Μας δικαιολογώ όμως. Νομίζουμε ότι μας κάνουν πλάκα. Σου λέει, άσε μη βγω και κάψω όλη την Αθήνα και μετά μου πάρουνε πίσω και πρωτάθλημα και κύπελλο και βγει και ο Φερεντίνος από την γωνία και γελάει και γίνω και ρόμπα και πλήρωνε και τις ζημιές που έκανες. Και κερατάς και δαρμένος δηλαδή. Άσε να το παίξω κύριος και καλά ότι το περιμέναμε και εντάξει μωρέ δεν έγινε τίποτα, έτυχε να πάρουμε νταμπλ.

Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, κυρ Αστυνόμε μου.



ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ...



Με την υπογραφή...

-**- Ημουν νέος και γέρασα για να ξαναδώ ένα πρωτάθλημα...

-**- Βέβαια, άλλοι είχαν μαλλιά και... μεγάλωσε το μέτωπο μέχρι να ξαναδούν κούπα... Ετσι δεν είναι Δημήτρη;

-**- Ευτυχώς που θα κρατήσουν και του χρόνου τον Σουμ για να έχουμε να ασχολούμαστε...

-**- Που να ξαναβρώ τέτοια φάτσα; Και όσο σκέφτομαι ότι επιστρέφει και ο Σέρχιο...

-**- Λίγες μέρες μείνανε Σταμάτη! Στον Βούλγαρη το λέω που ετοιμάζεται να φορέσει την κουλούρα...

-**- Και η πλάκα είναι ότι το σκέφτηκε καλά...

-**- Ετσι λένε όλοι πριν. Μετά, όμως, λένε... αυτό δεν το σκέφτηκα...

-**- Και τώρα όλοι κωλοτούμπες. Ο "λίγος" Γιτζάκ Σουμ και ο ανίκανος για μεγάλα πράγματα Παναθηναϊκός, γνωρίζει την αποθέωση από αυτούς που "έκραζαν" όλη την χρονιά...

-**- Ας είχαν τουλάχιστον τα... καρύδια να ζητήσουν ένα συγνώμη όπως έκανε ο Αγγελος ο Τόμπρος. Τόσο απλά...

-**- Αλέφαντος στην Στάη, Ελευθερόπουλος στον Πρετεντέρη. Ελπίζω την άλλη εβδομάδα να δούμε Σουμ στην Στάη και Νικοπολίδη στον Πρετεντέρη και την παράλλη Ντουμιτρέσκου στην Στάη, Χιώτη στον Πρετεντέρη...

-**- Τόσο καιρό υπάρχει αυτή η στήλη και δεν έχω ευχαριστήσει δημόσια τους φωτογράφους του intime για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, με αποτέλεσμα να έχω το καλύτερο φωτογραφικό υλικό για την στήλη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK