Στα αρχεία μας

Στα αρχεία μας

Με ανακοίνωσή της η ομάδα της Πεύκης καταγγέλλει ότι οι συμπλοκές στο ματς με τον Περαμαϊκό ήταν ραντεβού θανάτου μεταξύ οπαδών μεγάλων ομάδων. Υπερβολές - όχι και μεγάλες ομάδες η Πεύκη κι ο Περαμαϊκός.

Ο Στάθης Μπαϊρακτάρης απέσυρε το ενδιαφέρον του για την ΑΕΚ. Δεν άντεξε τη σύγκριση με τον συνεπώνυμό του του γνωστού ψητοπωλείου.

Οι διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν αρκούν για να αναδείξουν την κολύμβηση σε εθνικό σπορ όπως ήταν κάποτε η άρση βαρών. Για να αισθανθούμε πραγματικά υπερήφανοι πρέπει και να πιαστούν ντοπαρισμένοι.

Η Πεύκη ισοφάρισε τον Περαμαϊκό και οι δυο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους την ερχόμενη Κυριακή στο ΣΕΦ.

Ο Μπιτσαξής αποφάσισε την αναβολή των προσεχών αγώνων της Πεύκης και του Περαμαϊκού για λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης. Θα τους επιτραπεί να ξαναπαίξουν μόνο αν μετονομαστούν σε ΠΑΟ και Ολυμπιακός.

Βλέποντας τον Ίβκοβιτς να εισβάλλει εν εξάλλω καταστάσει στο παρκέ του ΟΑΚΑ, φοβηθήκαμε μην είναι κάτι παραπάνω από ντου - Ντούντα.

Ο Δώνης είναι ο βασικός υποψήφιος να διαδεχθεί στον ΠΑΟ τον Φερέιρα. Η μόνη προϋπόθεση που θέτει στον Αλαφούζο ο πρώην τεχνικός του Ατρομήτου είναι να φέρει μαζί του και τον Σπανό.

Η ΔΟΕ απέρριψε την υποψηφιότητα του Αζερμπαϊτζάν για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020. Και μόνο που διοργάνωσε τη Eurovision 2012, αρκεί.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Super Lague Απόστολος Παπουτσάκης ανασκεύασε τις δηλώσεις του περί σκανδάλων στο εφετινό πρωτάθλημα και ο αθλητικός εισαγγελέας έβαλε την υπόθεση εκεί που ξέρει - στο αρχείο.

Με την απόκτηση του Βλαχοδήμου ο Μαρινάκης κέρδισε την πρώτη μεταγραφική μάχη από τους ανταγωνιστές. Πήρε τον παίκτη μέσα από τα χέρια του Πανόπουλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK