Στην Τούμπα μετά από 19 χρόνια!

Η ξεχωριστή παρουσία στην αποστολή του Ολυμπιακού ήταν ο Κυριάκος Καραταΐδης, ο νυν διευθυντής των ακαδημιών. Η τελευταία φορά που ο παλαίμαχος αμυντικός βρέθηκε στην Τούμπα ήταν τον Οκτώβριο του 1998!

/  -  (  / Eurokinissi Sports)
/ - ( / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μεταξύ των μελών της αποστολής του Ολυμπιακού που έφτασαν με το πούλμαν του Ολυμπιακού στην Τούμπα ήταν και ο Κυριάκος Καραταϊδης!

Ο νέος επικεφαλής των "ερυθρόλευκων" ακαδημιών βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για το ματς της Κ20 (ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ το πρωί της Κυριακής) και προφανώς αποφάσισε να είναι μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη στην Τούμπα.

Την τελευταία φορά που ο Καραταϊδης βρέθηκε στην έδρα του ΠΑΟΚ όντας ενεργός με τα ερυθρόλευκα ήταν στις 31 Οκτωβρίου του 1998, πριν από 19 χρόνια δηλαδή. Είχε επιλεγεί στη βασική 11άδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς και είχε παίξει 90 λεπτά στο επεισοδιακό 2-1 του Ολυμπιακού με γκολ των Οφορίκουε στο 7' και Γεωργάτου (πέναλτι) στο 80' - είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Φραντζέσκος (72').

Πρόκειται, φυσικά, για το περίφημο ντέρμπι του... Τάκολα που δεν έληξε ποτέ...

Ο εμβληματικός αρχηγός των Πειραιωτών έπαιξε για άλλες δύο σεζόν μέχρι να τερματίσει την καριέρα του, αλλά σε εκτός έδρας ματς με τον Δικέφαλο δεν έπαιξε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK