Στο ύψος των περιστάσεων

Στο ύψος των περιστάσεων
Η κατάκτηση του Euro απ την Εθνική ομάδα μας το καλοκαίρι, υποτίθεται ότι θα έθετε νέες βάσεις στην λειτουργία και την οργάνωση του ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Φυσικά δεν περιμέναμε θαύματα ,αλλά και τα πλέον αυτονόητα αποδεικνύονται αδύνατα.

Από το Νοέμβριο προσπαθώ να επικοινωνήσω με την ΕΠΟ ζητώντας πληροφορίες για το πώς θα μπορούσα να προμηθευτώ εισιτήρια για τα ματς της Εθνικής στο κύπελλο συνομοσπονδιών στη Γερμανία το επόμενο καλοκαίρι. Η απάντηση που έπαιρνα, όταν αραιά και που σήκωνε κάποιος το τηλέφωνο, ήταν η άγνοια για το θέμα και πως όταν θα υπάρχει εξέλιξη θα ακολουθήσει και ανάλογη ανακοίνωση από την ομοσπονδία.

Τις ίδιες απαντήσεις έπαιρνα έως και προσφάτως μην ξέροντας τι άλλο να κάνω. Η απόγνωση με οδήγησε στο να απευθυνθώ σε κάποιο τουριστικό γραφείο όπου προς μεγάλη μου έκπληξη ανακάλυψα ότι υπάρχουν ήδη ταξιδιωτικά πακέτα για τη Γερμανία συμπεριλαμβανομένων και των εισιτηρίων των αγώνων!!!! Τα εισιτήρια αυτά ποιος τα προμηθεύει στα πρακτορεία; Αν δεν είναι η ΕΠΟ ο προμηθευτής δεν θα πρέπει να γνωρίζει και αν μη τι άλλο να ενημερώνει το κοινό;

Ας σταθούν κάποιοι στο ύψος των περιστάσεων ακολουθώντας το επίπεδο της Εθνικής μας ομάδας δικαιολογώντας τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης και όχι μένοντας μόνο στην επί χρήμασι περιφορά του τροπαίου για τα έξοδα της ομοσπονδίας Κε Γκαγκάτση!

Μαργαρίτης Νίκος

News 24/7

24MEDIA NETWORK