Στον τοίχο έστησαν τον Καρνέζη μετά το 5-0 από τη Λίβερπουλ

Πολύ δύσκολο απόγευμα και πικρόχολα σχόλια για τον Έλληνα γκολκίπερ, ο οποίος δεν πήγε για Νο1 της Νάπολι, αλλά έγινε εξ ανάγκης και βρήκε τον μπελά του από τη μανία της παρέας του Σαλάχ να σκοράρουν ακατάπαυστα.

Στον τοίχο έστησαν τον Καρνέζη μετά το 5-0 από τη Λίβερπουλ

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μέρετ στο χέρι έχει χρίσει τον Ορέστη Καρνέζη βασικό γκολκίπερ της Νάπολι. Μέχρι τουλάχιστον ν' αποκτηθεί άλλος ένας (Οτσόα).

Αναμφίβολα είναι τιμητικό για τον διεθνή Έλληνα γκολκίπερ να υπερασπίζεται την εστία μιας εκ των διεκδικητών του τίτλου στην Ιταλία που παίζει μάλιστα Champions League.

Τι γίνεται όμως όταν η παρουσία του συνδυάζεται με μια φιλική πεντάρα από τη Λίβερπουλ, τη στιγμή μάλιστα που στο αντίπαλο τέρμα βρίσκεται ο πιο ακριβός τερματοφύλακας του κόσμου κρατώντας το μηδέν;

Ο "Όρε", ελλείψει άλλων λύσεων, έβγαλε όλο το 90λεπτο και... υπέφερε. Όπως φυσικά όλη η άμυνα των "παρτενοπέι". Ήδη από το 4' το σκορ είχε ανοίξει και στο 9' είχε γίνει το 2-0. Τα άλλα τρία γκολ της ομάδας του Κλοπ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο, σ' ένα φιλικό που είχε πρωταγωνιστές και κομπάρσους.

Αναπόφευκτα οι φανς της Νάπολι αντέδρασαν βάλλοντας κατά του Έλληνα γκολκίπερ. Άλλος έγραψε πως " κάνει για την... Μπάρι" (σ.σ την αγόρασε ο πρόεδρος ντε Λαουρέντις αφού έπεσε στην δ' κατηγορία), άλλος πως " ξέραμε ποιον πήραμε" κι ένας τρίτος πως " φτάνει με τους Καρνέζηδες", βλέποντάς τον να μην αντιδράει στα δύο από τα πέντε γκολ, στο ένα να κάνει λανθασμένη έξοδο και στο τελευταίο να περνάει η μπάλα μέσα από τα χέρια του!

Όλα αυτά στον λογαριασμό της Νάπολι στο twitter!

News 24/7

24MEDIA NETWORK