Τα δάκρυα του Τριανταφυλλόπουλου στη Λεωφόρο!

Το συγκινητικό σκηνικό στη Λεωφόρο με τον πρώην στόπερ του ΠΑΟ, που επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο "Απόστολος Νικολαΐδης", η… θέα από τα σκαλάκια της φυσούνας και η ατάκα του στον Λουντ. Ένα διαφορετικό παρασκήνιο απ’ το Contra.gr

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Είχε πολλές "δυνατές" εικόνες το σαββατιάτικο (10/3) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Η πρώτη ήταν η κίνηση των παικτών του "τριφυλλιού" να σηκώσουν μία φανέλα αφιερωμένη στον Όμρι Άλτμαν, κατά την επίσημη φωτογράφιση των ομάδων πριν απ’ τη σέντρα του αγώνα, η οποία έγραφε "Όμρι γρήγορα κοντά μας", προκειμένου να του δώσουν κουράγιο για τη δύσκολη περίοδο που έχει μπροστά του, μέχρι να επιστρέψει στα γήπεδα, μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η δεύτερη πολύ "δυνατή" στιγμή, αφορούσε έναν… πρώην "πράσινο". Τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο. Ο 25χρονος αμυντικός ήταν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά, απ’ την πρώτη στιγμή που έφτασε στο γήπεδο με την αποστολή του Αστέρα. Παρόλα αυτά ήταν εκ των κορυφαίων της αρκαδικής ομάδας στο ματς. Μετά τον αγώνα όμως "λύγισε" μέσα του.

Αφού χειροκροτήθηκε απ’ όλο το γήπεδο και το ανταπέδωσε κι ο ίδιος, μπήκε βουρκωμένος στα αποδυτήρια. Μετά από λίγο ξαναβγήκε, κοίταξε το γήπεδο κι επέστρεψε μέσα. Δεν κρατήθηκε πολύ και ξαναβγήκε στη φυσούνα και κάθισε εκεί στα σκαλάκια της, αγναντεύοντας τον αγωνιστικό χώρο του "Απόστολος Νικολαΐδης", πολύ συγκινημένος. Κρατούσε κι έκρυβε το πρόσωπό του με μία φανέλα του Παναθηναϊκού.

Δεν ήταν και λίγο για τον ίδιο να επιστρέψει ως αντίπαλος. "Παιδάκι" πήγε στον Παναθηναϊκό κι έφυγε ολόκληρος άντρας πια τον Ιανουάριο του ’16, διότι δεν… χωρούσε στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι.

Λίγο πριν αποσυρθεί δε, οριστικά προς τα αποδυτήρια της ομάδας του, ο "Τριάντα" είχε ένα σύντομο τετ-α-τετ με τον Ρόμπιν Λουντ, στον οποίο γύρισε και είπε εμφανώς συγκινημένος "… Ρόμπι, να προσέχετε την ομάδα και το γήπεδο. Αυτό εδώ είναι το σπίτι μου…". Οι παλιές και μεγάλες αγάπες δεν σβήνουν ποτέ…

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK